Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Luxury,ale posli fotky,mozno sa vam to len zda,lebo vy viete ze su to silikony..chapes ma...alebo je ozaj malá ta podprska..

silviklh

Veronika,suhlasim s arri. :-)
Luxury,tak ty si dokaz toho,ze ked tu niekto bude stale len omielat,ze anatomicke su prirodzene a ze to nevidno,tak ho poslem kade lahsie :)

arri

Veronika
ak ti mozu znami pomoct tak to vyuzi! Kazda z nas to zvlada inak, aj ja som mala problem vstat z postele a urcite ti dobre padne ked ti niekto pomoze! Do BA to nemas tak daleko, ak ta niekto moze vyzdvihnut, mna vyzdvihol brat a viezol ma 150km k nemu domov, to vobec nebol problem.

Luxury

Kobra, ty si zlata :) ono nejde o to, ze bomby, ani nie su bomby, ale ze to vidno, ze mam silikony. chapes...bueeeeee

Veronika 86

Arri
tak ja budem musiet ostat 10dni v BB niekde v hoteli..asi nebudem moct sa trepat do KE al BA kde mam znamych. Tak ja budem cestovat do Berlina :)

arri

baby viete mi poradit neaku dobru sportovu podprsenku? a aku velkost by som mala pozerat ked normalnu mam teraz 75D? asi ale mensie cislo ci?

arri

Veronika
ja som bola v Pezinku tiez u Cervena, som z Trencina, ale na kontrolu som sa trepala 10.den do Novamedu autobusom... da sa to zvladnut ;-)zijem v juzonom nemecku v Sonthofene. Inak na 8. den som uz aj soferovala ale iba kratke vzdialenosti.

Veronika 86

Arri :)
dakujem krasne! No ved to, ze aj ja budem musiet potom cestovat, ale asi ostanem na Slovensku dva tyzdne, ale nie som z BB tak to budu behacky hore dole..ty si bola tiez v Novamede? Inak aj ja budem cestovat do Nemecka cca 9hod..Ty kde si v Nemecku?

kobra17

Luxury
Nebóóój,musíš nájsť vhodnú podprdu a prska budú pekné,žiadne silkáče.Ja mám tiež v niektorej bomby a v inej vyzerajú prirodzene.Prska potrebujú čas a správnu podpiru.Vydržááááááť,aj ja ešte držíííím....