Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Tak asi to zavisi aj od zakladu neviem fakt, preto ja stale otalam, lebo sa toho trosku bojim, aby to tak neposobilo, niekomu sa to prave paci. A dala si si vystuzenu podprsenku? Ty mas aku velkost? a aky profil? Ja sa aj neviem rozhodnut ci rez pod prsom al cez pazuchu, lebo zas hore bez sa opalovat asi neplanujem :)

Luxury

gossip girl, ony bez podprdy celkom ok, prirodzene - podla toho ako svieti svetlo, v lahu stoja, je to celkom sexy. no v tej podprde to je vidno, urobi sa medzi prsiamy medzera a od nej sa dvihaju silikony.proste klasicky silikonovy vystrich. ja som predtym nemala taky zaklad,aby to bolo aj vo vystrihu prirodzene.podla mna aj o rok to bude tak isto,silikon je silikon, prirodzene su prosto ine.idem si zvykat.

korki

maria, dakujem. no konecne ze vyslo, tak predsa len ta 11 mi priniesla stastie...

ved aj ty s adelaide ste to takto super zvladali. si pamatam...

gossip_girl

Luxury,

kto ta operoval? Ja tiez rozmyslam, nad anatomami, ale len z toho dovodu, ze som si tiez myslela, ze to je prirodzenejsie, nemam este pristup do galerky a tak som ani neni rozhodnuta, mozno by som aj isla do gulatych. Kolko si po OP? Som pocula, ze prsia sa tak do roka usadia, tak pockaj :)

maria1113

korki ahoj, tak aj tebe gratulujem k novým prskám, som rada, že ti to už konečne vyšlo. Aj ty aj silviklh to zvládate super. Držím palčeky a hneď ako sa bude dať tak poslať foto. Inak ďakujem, mám sa dobre a o adelaide neviem nič, veru už sa dlho neozvala.