Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

ZUZANA
hlavu hore, ono to prejde!!! Mna tiez strasne bolel chrbat, ani som nespavala, nieco musis vydrzat, tak po tyzdni to prejde a potom sa budes tesit z novych prs! Ja som bravala tabletky probi bolesti nie kvoli prsiam ale kvoli chrbatu :-)

kobra17

Zuzana1407
Mňa bolel chrbát vééééľmi dlho.Ja som potom brala lieky od bolesti aspoň na noc už len pre ten chrbát.A tiež som sa skoro ráno budila na to,že ma bolí chrbát.Ale vydržíš,prejde to a bude dobre a už sa budeš len vytešovať.Držím pallečky...

arri

Veronika
neboj sa na hoteli to zvladnes, samozrejme bolo by lepsie keby si mala niekoho kto ti pomoze, ale ked sa neda tak to zvladnes aj sama. Ja som cestovala na 10.den autobusom 4 hodiny na stehy a potom dalsie 4 hodky naspät a na 11. den sme sli autom do nemecka 9 hodin. Nez mi vybrali stehy bolo to este take neprijemne, som si musela prska pridrzat ale akonahle ti vytiahnu stehy sa ti ulavi a vsetko bude lepsie! Verim ze to zvladnes, drzim ti palceky ;-)))
inak poslala som nove fotky livke, tak uz len cakam kym ich nahodi :-)))

kobra17

barbora10
Áno,podprska robí nádherný dekolt.Ja som pred op.nosila len túto jednu značku.Naskladala som do nej moje šupky a mohla som ísť medzi ľudí.xi xiMala som ich asi 15ks.Dokonca ešte pár dní pred op.som si nejaké nové dokúpila,keby som vedela,že sa mi op.tak rýchlo zomelie,mohla som ušetriť.Ale neva...
Ozaj a dreny som ani ja nemala,dokonca dve hod.po op.som išla domov a všetko prebehlo našťastie bez komplikácii.Možno to bolo riziko,neviem,ale keď tak dr.rozhodol,tak ja som mu verila a brala som to tak.Chcem len povedať to,že sto dr.,sto názorov a každý má inú prácu,iné zvyky, atd...

silviklh

Veronika,nvm ak oto zvladnes ak pojdes sama :-/ mna aj tyzden po opke teraz musi mama dvihat z lahu,aj polosedu a tiez daktore bezne veci,no ja sa neviem ani sama umyt bohuzel :)

Veronika 86

Dakujem za rady :)
No uvidim, ako to poriesim, byt stale na hoteli, to sa clovek ani neciti ako doma. Neviete nahodou kolko stoji izba na noc v Novamede?

kobra17

nelina27
S tou galérkou máš pravdu.Keď si pozerám fotky,tak nemôžem uveriť aké boli pred op. a týždeň po op.No hrúza.Vďaka galérke vidieť ako tie prska napredujú.A vďaka osôbke,ktorá ju založila.
Tak s mäknutím budeme pekne čakať.Ale mohli by mi ešte aj trošku klesnúť.

ZUZANA1407

presne....ja som 3 dni a by som sa neodvazila ist sama do mesta.vcera som sice bola na dvore asi 10 minut ale isla som dnu lebo sa mi az tazko dychalo...najlepsie je byt doma....hoci ma to neboli,,,,ale ten tlak na hrudi je,,,,,takze tak.....

maria1113

Veronika86, baba, ktorá bola so mnou operovaná, tak povedala, že sa ako frajerka vybrala asi tak tri dni po opke do mesta a hovorila, že ledva prišla domov, že si myslela, že tam niekde odpadne. To vieš, je to veľký zásah do tela narkóza.... Musíš opatne.

Veronika 86

Zuzana, Maria
No to si viem predstavit, ze to nezvladnem sama. Preto si musim niekoho zohnat. Bude to tazke, neviem kto pri mne zostane. Maria, dakujem, nieco popozeram na nete, pojde to dost do penazi, este aj to ubytko. Bude sa dat cestovat autobusom par dni po opke? Da sa to zvladnut?