Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

korki

lezanie na bruchu mi nerobi vobec problem.nejak casto na masaz nechodim,ale mne tie silikony skoro pri nicom neprekazaju.jedine co mi tak vadi,alebo je trosku neprijemne,tak to su kliky,ale tie som nikdy nemala rada,takze tak:)

Luxury

Baby,dnes som si 1x dala skusmo doma normalnu podprdu, a tricko s vystrihom...no ak si nikto nevsimne,ze mam silikony, tak musi byt riadne slepy. mama skoro odpadla. som myslela,ze to je prirodzenejsie, ani anatom nepomohol do vystrihu :((

silviklh

poharvody,ja mam dakedy taky mik,ze mi stiahne sval ale ja som to neurobila,to samo...asi myslis to...
maria,jasne,poslem len co pofotim,najblizsie dako o tyzden po stichoch :)

maria1113

silviklh, ahoj moja, už som tu dlho nebola, sem-tam to tu prečítam. No vidíš, ani si sa nenazdala a už si aj ty na druhom brehu a ako som čítala, tak sa držíš dobre. Hneď ako sa bude dať, tak pošli fotečky, určite máš pekné prsia.

poharvody

dievcata, som 13 dni po op, a ked niekam idem, akoze do skoly a tak tak citim brutalne pnutie v prsiach je to ok? take vnutorne akoby mi nieco ten implantat stahovalo...zajtra idem na stehy tak sa spytam doktorky...

silviklh

ZUZANA,gratulujem!!!
a to,ze nevies vstat ani lahnut sama,to je uplnen ormlane,ja mam tyzden po a stale to neviem :D to este potrva

ZUZANA1407

CHIRMED KE..uzasna klinika,,uzasnyí lekari aj sestricky...citila som sa ako doma....super....mala som pred sebou veliaknsku plazmu ,tak vecer sme uz sledovali hokej aj šeherezadu:-DDD

ZUZANA1407

pocity??zvlastne...este som ani nepozerala ko vyzeraju...bojim sa.....ani moc neboli ale ta lava strana sa ozyva....aj ruka...prava strana ok...aj este neviem sama lahnut a vstať z posteli:-(((