Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

sportove podprsky dobra vec!bez toho by som cvicit nesla.teraz som objavila tricko nike a v nom je uz vsita podprsenka.robi paradny dekolt a zaroven su v nom prsia uplne na pevno.na cvicenie ako stvorene:)

korki

maria, vitaj... ako sa dari? a co adelaide. ta sa tu uz dlho neukazala...

barborka, dik za infosky. fakt pomohlo...tak tie kliky prezijem aj ja. tiez ich nemusim... ale tu masaz aspon raz za mesiac, to musi byt..

juj, a dakujem aj za tu stranku, poradne... fakt super...

ja teraz idem zhanat nejake sportove podprdy...

barbora10

je tam aj kolonka premeny a tam si mozete pozriet akych chyb sa vyvarovat pri kupe podprsenky.je to tam pekne ukazane aj popisane.

maria1113

tie pásikavé plavky sa mi veľmi páčia, dnes som ich obzerala v obchode, v skutočnosti vyzerajú krajšie,ako na obrázku

maria1113

tie pásikavé plavky sa mi veľmi páčia, dnes som ich obzerala v obchode, v skutočnosti vyzerajú krajšie,ako na obrázku