Luxury,
neboj, preto ani ja tie push up nesilim,lebo su tie prsia v nich take "monstra" velke...natlacene...a nemam ani dobru velkost push up. A povodny vyznam push up - vydvihnut hore....pre nas v tomto momente nema vyznam, mame ich pevne, vysoko tak ako maju byt a tym ze este nie su "mlandrave" vytlaca push up cely prsny sval...a ani mne sa to tak nepaci. Okrem toho zvacsuje celkovy objem a potom vyzeraju ako naozaj bomby v porovnani s tym natural lookom ked si vyzlecena.
Ale Victoria's secret ma push up roznych typov a sposobov...preto som si tu ani ziadnu nekupila lebo si chcem potom nakupit tam take, co tlacia prsia iba k sebe, bez toho aby ti tie prsia dvyhali aj zo spodu kosika....maju inak vyplnene kosiky a iba z bokov tlacia prsia k sebe.
Neviem ci je to tak na webe, ale ked si v obchode, maju tam rozdele, aky dekolt chces dosiahnut....
Neboj, ved na to sme si tie prsia nedavali robit, aby sme nadalej nosili push up ako pred tym....a co som pozerala doma, mali len klasicke vypchate kosiky, co uplne inak formuju tie nase prsia. Neboj, treba len dobru podprdu!!!
A trochu casu, mne tie prsia zacali maknut okolo toho 6teho tyzdna a urcite sa budu este menit. Moja kamaratka zacala byt so svojimi spokojna az skoro po roku, ze az potom sa spravali uplne prirodzene, neboj, mas Luxusne prsia!
Vladka a vsetky dakujem za komlimenty, mam sa dobre, len nemam tolko casu sem chodit ako pred tym...cestujeme po nasej peknej Europe...momentalne v Amsterdame....tak je tu vela zaujmavych veci co chcem stihnut...napr. ....vonat tulipany ;)
Adnav
....ako sa mas ty...ako idu pripravy na domcek???