Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

korki
ahoj a aj maxim 3113 bola u červena a tiež ich nemá rovnaké len ona nedala fotky do galerky ale videla som jej ich už je 2mesiace po ...

korki

katka, prijemne cestovanie prajem!!!

suzie, ja to nechapem, uz dost vela babeniek ma asymetriu. a aj ja som velmi zvedava, ze ako sa dr. k tomu postavi. ale myslim, ze ked hces vacsie asi si budes musiet tie implose zaplatit... ale treba to vyuzit, ked bude opka gratis... teda dufam...

a neviem ako zuzkas, aj ona ma tento problem...

bianca003

suzie3
ahoj no velmi som zvedavá čo ti dr. zajtra povie a ako sa k tomu postaví ...lebo ja som mu vravela tiež že či by v mojom prípade nebolo lepšie dat rozdielne lebo ja mám jeden o kúsok vačší a on že nie ... ale aj tak neviem no... nemala som s toho dobrý pocit ..lebo ja by som si velmi priala aby som ich mala rovnaké a bežne sa to tak aj robí vela báb v galerke to tak má a su spokojne a maju ich krásne rovnake

katka33

Luxury,

neboj, preto ani ja tie push up nesilim,lebo su tie prsia v nich take "monstra" velke...natlacene...a nemam ani dobru velkost push up. A povodny vyznam push up - vydvihnut hore....pre nas v tomto momente nema vyznam, mame ich pevne, vysoko tak ako maju byt a tym ze este nie su "mlandrave" vytlaca push up cely prsny sval...a ani mne sa to tak nepaci. Okrem toho zvacsuje celkovy objem a potom vyzeraju ako naozaj bomby v porovnani s tym natural lookom ked si vyzlecena.
Ale Victoria's secret ma push up roznych typov a sposobov...preto som si tu ani ziadnu nekupila lebo si chcem potom nakupit tam take, co tlacia prsia iba k sebe, bez toho aby ti tie prsia dvyhali aj zo spodu kosika....maju inak vyplnene kosiky a iba z bokov tlacia prsia k sebe.
Neviem ci je to tak na webe, ale ked si v obchode, maju tam rozdele, aky dekolt chces dosiahnut....
Neboj, ved na to sme si tie prsia nedavali robit, aby sme nadalej nosili push up ako pred tym....a co som pozerala doma, mali len klasicke vypchate kosiky, co uplne inak formuju tie nase prsia. Neboj, treba len dobru podprdu!!!
A trochu casu, mne tie prsia zacali maknut okolo toho 6teho tyzdna a urcite sa budu este menit. Moja kamaratka zacala byt so svojimi spokojna az skoro po roku, ze az potom sa spravali uplne prirodzene, neboj, mas Luxusne prsia!

Vladka a vsetky dakujem za komlimenty, mam sa dobre, len nemam tolko casu sem chodit ako pred tym...cestujeme po nasej peknej Europe...momentalne v Amsterdame....tak je tu vela zaujmavych veci co chcem stihnut...napr. ....vonat tulipany ;)

Adnav
....ako sa mas ty...ako idu pripravy na domcek???

suzie3

korki bud v pohode :)
inak ja som mala asymetriu uz pred opkou, vtedy mi doktor vravel ze mam jednu stranu hrudnika vpacenu trosicku....som sa vtedy aj pytala ci nebude treba rozdielne velkosti implosov ale vraj nie...
no neviem, ale inak som hrozna...uz teraz myslim na to, ze ak mi realne bude hrozit reopka tak pojdem rovno asi aj do vacsich :)

suzie3

vladka, vcera som Livke posielala fotky, tak tam je to na niektorych vidno.
Mne uz ńa zaciatku doktor jedno prso podlepoval, vravel ze implos je vyssie, takze uz sa to asi nezmeni. Vo vystrihu to skoro nevidno, no bradavky mam uplne inak :/ no som zvedava co povie zajtra, ci ma caka reopka ci co...a ci mi to vobec opravi a ako sa k tomu postavi...

timuska

Dievčenceeeeeeeeeeeeeeeeee
takže eprdoperačné ám hotové komplet všetko ok až na ten nález tom prsníku ale vraj to nič nieje :)))
A platila som len u internistu 16 € krv, sóno prsníkov, sono brucha , moč to som nič neplatila len u toho internistu.
Aaaaaaaaaaaa zajtra o takomto čase už budempo kámoška za mňa už aj grcala a hnačkovala ale ja som zatiaľ v poho nejako si to neuvedomujem začnem asi až v noci alebo večer stresovať.
Si4si
tiež by si už mala mať po predoperačných tak dúfam že všetko O.K aby sme si zajtra dali spolu to nealko ivečko po operácii. Počkám ťa na izbe :))))