Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

merynka

silviklh mne manzel hovori ,že su rovnake ja to ale vidim ,ale to je aj to ze sa stale prehladavam v zrkadli až mi stoho už šibe na hlavu

silviklh

merynka,ved to.kto ich bude vidiet...ja som si tu nizsie polozenu bradavku NIKDY nevsimla a to som sa okukavala stale a ked ma lastella odfotila pred opkou pomalovanu tou fixkou,tak som si vsimla,ze jednu bradavku mam predsa len nizsie.mozno je to ocny klam,dr mi nepovedal na to nic,vyjadril sa iba o tom,ze ich mam trosku od seba.
naozaj,aj zeny,z nemaju impl,nemaju rovnake prsia..takisto ako nemame rovnake velke oci,nohy,ruky,atď atď...

merynka

silviklh
mas pravdu nikdo nema uplne rovnake vsetci mame asymetriu a silikonmi sato iba zvyrazni tak mne povedal doktor.ja mam tiez bradavku nizsie ako by som chcela ,ale neriesim to. nie som top model a neživim sa stim a aj tak na nich pozera len moj manzel.tak asi :-))))

silviklh

nemoezte chciet byt dokonale (nehovorim nikoho kontkretne) proste nikto nema uplne rovnake prsia,nikto!! a mozno si to an inevsimete,az po tom,co uz mate silikony...
ja mam tiez jednu bradavky trooosku nizsie nez druhu a myslim,ze ten implos mi to zvyrazni,uvidime o 5 dni,mozn oaz neskor,ale vsak zakryje to podprda....
nikto nie je sumerny...

silviklh

vierka86,ja so mtiez platila.
tvoja obvodna asi je statna a internistka je sukromna (S.r.o)-dnes su to takmer vsetci.ja som platila aj tam aj tam.

vierka86

Baby ja viem ze to tu uz urcite bolo rozoberane ale ja mam take nervy, tak moja obvodna doktorka co mi dala spravit vsetky testy a vysetrenia krvi a mocu si nic nevypyta a na internom kde mi zmerala tlak a spravila ekg ( bola som tam asi 4 minuty) si vypyta 40 eur... ja som bola v tom ze sa to neplati
arri si davala robit testy mimo poistovnu a platila 50 myslim, som taka nastvana...

korki

no super, sa to tu kopi...

no ved aj mne objavil priehlbinku v hrudniku a tam mi dal vacsi implos o 50ml, a mne sa zdaju zatial rovnake.

ale zuzkas ich ma na prvych foto sumerne, az tak okolo 2 ci 3 mesiaca sa jej objavila asymetria. tak preto to nechapem...