Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

nia, a kam ides na opku...

tak cosa mna tyka, tak ja od operacie uplne sama vsetko. ale je to individualne. niektore sa ani po tyzdni este nepodvihnu same z postele, ale setrim sa aj ja. nerobim nic tazke
zavisi, aj kde budes mat rez, ja mam pod pazuchov a stale nedam ruky hore ani za hlavu, cop si nviem urobit, ani hlavu umyt bez pomoci, ale vsetko inak ok. aj wc...

nia3688

Ahojte! V pondelok (9. maja) ma caka zväcsenie poprsia a chcela by som vas poprosit, ci by ste mi tie baby, ktore to uz mate za sebou, nenapisali nejake prakticke rady, co a ako po operacii, aj co sa pohybu tyka, hygieny a tak, ze na co sa mam okrem bolesti pripravit. Dakujem! Pekny den :-)

korki

suzie, ja si tiez myslim, ze to treba riesit, aj ked za cenu reoperacie. samozrejme,ze ziadna z nas by reopku nechcela, ale ked to mas tak viditelne, tak mas na to narok, si myslim. aj dr. cerven je len clovek a mohlo sa mu nezadarit. zas nebudme az take zfanatizovane, niektore...

suzie, tak zajtra sa drz a hned nam daj vediet, ze ako si dopadla... velmi ma to zaujima, lebo sa to tyka kazdej z nas...

suzie3

ja som to doteraz ani nijako extra neriesila a pekne som cakala ako sa usadia, ale vyzera to tak a to som si ista- ze sa to nejako vyrazne uz nezmeni, lebo oni sa menia, ale kazda inak...

suzie3

baby ja niesom ziadna perfekcionistka a keby to nebolo tak do oci bijuce tak to vobec neriesim. Ja som vobec neriesila ani tu asymetriu pred opkou- pravdu povediac, pokial by ma na to doktor neupozornil, tak si to ani nevsimnem. Az Potom ked som sa fotila, tak na fotke to bolo ocividne... No teraz mam bradavky v roznych vyskach a to vobec niesu milimetre ale vidno to dost, tricko bez podprdy vobec nemozem,
... no co je horsie, lavy prsnik mam aj z profilu uplne iny ako pravy, vidno tam taky hrb (neviem ako to opisat) proste ma od prirodzeneho prsa daleko. Vlastne, ked tak nad tym premyslam, vyzera to asi tak ze bradavku mam akoby posadenu nie na najvystupenejsom boda prsa, ale pod nim, a to deformuje celkovy dojem...ak ma chapete :) Pravy je ok. Je to asi aj tym, ze implantat je o trosicku vyssie, to potvrdil aj doktor.

silviklh

áno,ale určite nie ako reoperáciu.lebo ak má dobre žena vložené implantáty,ale blbo posadené bradavky,to nie je na reklamáciu,za to lekár nemôže.

korki

aj ja si myslim to s tou asymetriou, ze je uplne prirodzene. samozrejme, ked je to moc vidiet, tak to treba riesit...

korki

ani toto nechapem, ja mam obvodnu sukromnicku aj internistka bola sukromnicka a nevypytali ani cent. a normalne som mala napisanu operaciu, ze mammaplastika...