Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

nia3688
som mohla tušiť,že si to ty :-)
to som ja otazocka z myzeny.sk :)
no tak co sa tyka hygieny,na wc to je ok,ja som sa bala,jak si budem..ved vies co :D ale slo to.no ale aj teraz tyzden po opke ma umyva mama,alebo priateľ.to mi nejde.ani utieranie.rovnako ako vstávanie z ľahu,polosed už mi ide.už aj celkom bežné veci.
už si dokážem spraviť aj taký čudný cop...ale ja som už týdeň po...
po operácii určite nech je s tebou niekto.so mnou bol priateľ.aj teraz tu je.nezvládneš bežné veci.vtedy zistíš,kde všade sa používajú prsné svaly :)
nebudeš môcť (zákaz) dvíhať ruky,dávať dozadu ruky..ani to nebudeš v podstate vedieť...
bolesť je taká veliká svalovica.sem tam pálčivá bolesť.a bude ťa určite bolieť chrbát,ak nie si zvyknutá spávať na chrbte celúúú noc.
a budeš sa prvých pár dní nudiť,lebo budeš len sedieť alebo chodiť :D ja som už rozhýbaná viac našťastie...
a kam ty teda ideš?

carmennka11

Babulky neviete ako často sem chodí Livaa? poslala som jej foto pred a čakám na heslo, aby som mohla kuk do galerky, v pondelok to mam, tak chcem dovtedy ešte niečo pozrieť....a stále nič :-(

si4si

ahojte babule

tak zajtra pride den D :)))) ideme zajtra s timuskou spolu. timusku budu robit prvu a mna hned po nej tak nam drzte palce a co skoro sa ozveme :)))) inak neviem preco ale vobec sa nebojim a ani si zatial neuvedomujem ze zajtra idem na opku. skor mam z toho radost :))))

janka23

Ahojte baby,
gratulujem všetkým, ktoré už majú po :-) ja sa odhodlávam už niečo vyše roka, ale veľmi sa bojím. Spomínate tu vo svojich príspevkoch nejakú galériu s fotkami, mohla by som ich vidieť aj ja?

Dakujem