Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, tak skoda, ze sa nestretneme...
ja som zvedava, s kym sa stretnem vsetkym...

tak ja nemam spinavu podprdu, lebo ja mam pri tych ranach ten pas a ten je obaleny v takej vate. ja uz sa neviem vyckat toho pondelka. tiez mi tie rany vyzeraju tak krvavo este. ale je to zaschnuta krv.

no mne sa stlae nejako zle spi, ale spim... no rano a cele doobedie citim krcnu chrbticu. asi sa dam aj ja uz narovno dnes, lebo mam dva vankuse a hlavu potom taku vykrivenu...

no a v nedelu ideme na oslavu, neter ma 18. tak som zvedava co si mam akoze obliect. lebo dnes som aj daco poskusala a nic vpredu nezapnem, xixi... no budem musiet ist v trigovici... najhorsie je, ze oni nevedia este nic. tak to bude zaujimave, ze naco sa vyhovorit. xixi

silviklh

nia3688
neboj,dajú ti,nám v Novamede dali tbl :-)
korki,tak nakoniec idem na štichy aj tak utorok,ale už ráno o ôsmej. škoda tej kontroly očí,inak by som išla s vami! chcela som si preložiť oči na tak neskoršie,keďže na štichy som mala ísť až o pol tretej a do Oftumu už o 9-10 ráno,ale oni som zabudla utorky operujú v Oftume.takže to nevyšlo.a v Novamede bola milá sestrička,že môžem prísť teda skoro ráno,pred ôsmou na štichy.tak najprv tam a potom hneď k MUDr.Červeňovej...
už sa teším,keĎ mi odlepia ten nos! :-) ,
ty máš tiež pri ranách toľko krvi?ja mám špinavú ešte aj podpiru.už spávam úplne rovno,nie v polosede,ale úplne v ľahu,ale dvíha ma mama.a z polosedu sa už vďakabohu viem zdvihnúť sama bez bolesti :D akurát ma už nadránom bolí hlava,čo stále ležím takisto,už ma aj ten najmäkší vankúč tlačí a ja mám ešte aj anatomický,na inom nemôžem spávať.

ZUZANA1407

nia3688

ahoj.mne dali lieky na nervy..a zabralo..isla som kludna na salu..aj tam som uplne kludna lahla....este anesteziolog sa somnou rozpraval...bolo to v pohode....neboj....stihla som este popozerat na hodiny a uz neeviem nic......

korki

nia, stale nevieme, kam vlastne ides na opku, tak ti nevieme poradit. ale nam v novamede ale myslim, ze aj u ostatnych dali taku tabletku, by som povedala, nejaku omamnu... ale naladu mi nezlepsila, xixi

nia3688

korki, silviklh dakujem....snazim sa mat aspon ako taky prehlad, aby som nebola po operacii uplne zaskocena, ale tak sama som si to vybrala, tak si to aj odtrpim :-) ja budem mat rez pod prsnikmi, takze uvidime, ako to so mnou bude, ale nervozna som poriadne. Aj vam pred operaciou pichli naladovku? lebo ja by som sa inak asi zrutila od nervov, ak mi nedaju....

korki

manula, palec hore. presne moj nazor, ja som taka rada, ze uz mam prska, ze konecne nebudem uvaznena v tej vypchatej hnusnej podprde...

zuzanka, vidis, aj u mna je taky priebeh a stale to bude len lepsie a lepsie...
proste mozeme robit to, co nam telo dovoli.

ZUZANA1407

caute....ja som sa uz vcera sama sprchovala aj varila..ide to...citim sa fakt dobre....uz vstanem z posteli......som rada,ze to tak ide....

manula

ahojte :)

baby ,zajtra vam drzim silno paste!!!! :) budem na vas mysliet..!!!

a co sa tyka push up podprd suhlasim celkom s prispevkom katky...naco push up,ked budu alebo su silikony ,sak ja sa na to najviac tesim, ze konecne budem moct byt bez vypchatej podprdy, len v obycajnej tenkej peknuckej alebo uplne naostro :))) no to bude parada..segra odkedy ma prsia ani podprdy nenosi..iba ked musi :))) a o to jej aj islo...len mi je divne, ze tak tazko zohnat podprsenky..