Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

jooj korki, dakujem, dufam že sa to čím skor zlepší lebo mam pocit že sa zadusim už ma boli celý chrbát čo sa snažim dýchať kadejako...

korki

maminka, gratulky!!! to s tym dychanim som mala aj ja. ale to prejde. bude sa to zlepsovat...

si4si, vy ste ine zeny!!! a ako to zvladate??? pozdravujeme, aj timus... papa

si4si

Ajojte babule. Píšem vám z kliniky tak uz to mame s timuskou úspešne za sebou. Ozveme sa zajtra z domu. Uz sme prsatice-:))))

maminka81

nelina- dakujem... včera bolelo, dnes ešte poboliva ale najhoršie je to dychanie, fakt sa mi neda dýchat lahko, niekedy musim nasilu zívať, aby som sa nadýchla...

a videla som si ich na preveze...super su ja som chcela male..a prve čo som dr vravela z narkozi..že ake su prsia? male? a dr..že male a pekne :) a mam 300 ml okruhle vys.profil pod sval

carmennka11

sisinka222,
ja mam výšku 169/54kg, pod prsami 76, cez 86 a mam také riadne jednotky...ja naopak nechcem aby to bolo príliš...doktor mi odporučil 325ml, že to bude akurát, pretože mam širšie ramena, ale ja sa bojim, že to bude vela, pretože už akýtaký základ mám...tak ja zas tak :-)
inak mam mat anatomy, pod sval rez pod prsom, chcem aby to bolo čo najprirodzenejšie...

Nelina27

ahoj maminka, myslela som na teba ze kedy sa nam ozves, ako to prebiehalo? videla si si prska na prevaze? no tie prve dni to bude asi najhorsie, ale stale sa to bude zlepsovat, tak len vydrz a tes sa na prska:-)
sisinka, ku komu ides? napis ake mas miery vyska/vaha aspon... ja som mala pod prsiami 75 cm a mam 370 ml, vobec to nie je vela ale tak akurat, kedze zy mas pod prsiami este viac, to by sa tie 275 ml na tebe asi stratili, chod do vacsich.

maminka81

čaute kočky, dnes som sa konečne vratila z nemocnice mam po OP, ale poviem Vám tlak na hrudi mam stale, nemožem sa poriadne nadýchnuť celý deň...koľko ešte takto budem dychat ako kapor?

Sisinka222

Ahojte, rozhodla som sa pre zvačšenie prsníkov. Vybrala som si implantáty veľkosti 360 ml anatomicke stredne.Chcela by som poriadne trojky. Momentalne mam take asi stredne dvojky a obvod pod prsiami 79, cez prsia 89. Lekar mi radil 275 ml, mne sa to zda malo. Co vy nato? Na opku idem 11.5. Nebude to už velmi velke? Dakujem za odpovede.