Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Tedy
Po 6 týždňoch sa môže začať cvičiť,samozrejme okrem cvikov na prsia a po 3 mesiacoch už normálne všetko tiež samozrejme s mierou:-)

Sisinka222

Neviem, ale nikdy nemoze byt každý úplne spokojný. Prsia co robil som videla vyzerali super. No a potom zaleži už aj na babe, či sa jej to bude dobre hojit a ako to telo prijme.

korki

tedy, dcerka uz nemoze obsediet, co??? jasne, bojis sa o nu...

ja som len tyzden po, takze neporadim, ale napr. ja sa citim od prveho dna tak super, ze robim vsetko sama. niekedy si poviem, ze toto by som asi nemala, no ale ked to ide, tak preco sa obmedzovat. ale fakt neviem aj ja, ze kolko to vydrzim bez pohybu, sportu... som na nom dost zavisla.

a dnes ma jedna kamoska vystrasila, ze si mam davat pozor, lebo ze jej kamoske sa tym, ze dvihala tazke a aj dieta, ze sa jej posunul implantat aj po dvoch mesiacoch. takze som sa zlakla a budem sa trosku asi obmedzovvat. lebo nechcem si to pokazit tym, ze neviem vydrzat...

Tedy

ahojte dievcata,najskor chcem pogratulovat vsetkym co su po,aby boli co najskor fit!:)a tie co idu,aby im vsetko dobre dopadlo:)
chcela by som sa spytat,co uz ste dlksie po op.,ako je to s cvicenim,kedy sa moze zacat,ake cviky atd...,kto ma ake skusenosti,velmi pekne dakujem za kazdy koment.

vikiviki

Sisinka222

chcem sa Ta len opytat, kedze som si vsimla ze ides do PORTAmed, kolko Ta vyjde zakrok, lebo na ich stranke je celkom zaujimava cena za augmentaciu. Mozes aj na meil ak nechces sem. Dik za ochotu a drzim Ti palce. pa

vierka86

ahojte , tak ja sa idem pomalicky balit na zajtra, akosi si to vobec neuvedomujem, nemam ziadny stres ani nic podobne, no dufam ze mi to zostane aj zajtra ;) a urcite budem informovat ako som dopadla ;)

si4si
gratulujem ;)