Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

...ale tomu uz tiez nerozumiem,ako sa moze imlantat otocit aj po dvoch mesiacoch,ved to tam uz je hadam riadne ulozeny,ci ako,mal tu niekto taky pripad?

Zuleko

Jógu by určite nemala cvičiť teraz.lebo tam sú samé naťahovačky..a ona je ešte krátko po Op ..s tym neni sranda,nech dáva pozor.tých pár týždňou musí vydržať.stáva sa že aj po dvoch mesiacoch sa môžu implantáty posunúť alebo pretočiť,tak nech dcérka počká:-)

Tedy

zuleko,
dakujem pekne,tak ju budem este drzat trochu na kratko,aj ked ona je nevyspytatelna v tomto a nevies ako je to s jogou,tam sa to tiez dost natahuje,aj ked zase nedviha,
ona chodila na horucu jogu

Zuleko

Teedy
mne doktor povedal ze po 6 tyzdnoch mozem normalne cvcit v posilovni okrem dvihania ciniek a potom stroje co su na prsia tiez nie ..myslim ze korcule nevadia urcite:-))ale aj tak nech je radčej dcéra opatrnejšia keď ma len mesiac od OP,nech počká aspoň tie 2 týždne ešte

Tedy

korki,Zuleko,
dakujem vam,ale co akoze nezatazuje prsny sval,vcera napr.,chodila na kolieskovych korculiach,ale vari aj pri tom sa to dost hybe,ja sa tak bojim,aby si nieco nepobabrala,ked to tu tak citam,mala vcera mesiac od op.,a napr.cvicenie s nohami v lahu to sa moze? aj ked sa popri tom v podstate napina cele telo,ja uz fakt neviem kde sa to docitat:)

leus

Sisinka222
ja neviem, som citala ,ze tam spackal prsia a ze bol arogantny ked reklamovala a ze jej nechcel reoperovat zdarma ci co...ze on je milý ked inkasuje ,ale potom ked treba daco opravit...

arri

vierka
tak zajtra vela stastia, dufam ze ti ta naladicka zostane ja som tam sla tiez uplne kludna, som si lahla na stol ako keby nic... som sa tesila ze si odpociniem :-)