Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

merynka
este neviem kedy pridem na kontrolu, som v nemecku a doktor povedal ze kludne mozem prist aj neskor ze to nevadi, ale pre istotu mu tak o 2 tyzdne poslem aspon fotky mailom, keby som neprisla este na slovensko.
Tedy
ja som mala skor opacny problem, tym ze som si pred opkou posuvala dvakrat kramy do predu, po som dostala zas o tyzden skor aj ked berem antiku.

merynka

tedy mne meskali take 2 tyzdne to je po narkoze normalne sato stava akurat som sa divila ,ze mna neboleli prsia lebo predtim mna vzdy boleli tak som bola rada.

Zuleko

Tedy
S menzesom je to úplne normálne.. mne meškal viac ako 2 týždne,ale išla som za gynekologičkou a pichla mi vyvolávaciu injekciu a potom som dostala do 5 dni:-)

Tedy

merynka,
ja financujem,musi posluchat:-P
Zuleko,
tak to je strasne,ze krvacanie po 6 tyzdnoch,no moje nervy!:)
ozaj a ako je to s menzesom jej to meska uz 2 tyzdne,citala som tu,niekto spominal,ze tiez meskali...je to mozne?
ako ste boli vy na tom?

merynka

arri to prave aj mna nejak sere ma divni tvar ako lave ,uvidim co povie doktor ,ale ja som nejaka cela kriva tak to asi aj proto kedy ides na kontrolu ja idem 15.5 do pezinka .

arri

merynka
u mna vsetko v pohode, tiez uz pomaly nosim cez den normalnu podprdu, ale doma a na noc beham v pooperacnej. Zda sa mi ze mi hlavne prave troska kleslo, uz som poslala aj nove fotky livke... na niektorych to je vidno a na niektorych nie, mozno si robim len filmy a ono sa to este usadi... uvidime

merynka

arri ako sa citis nepises nič co a ako? si spokojna pekne ti to urobil mne uz to odpuchlo nosim normalnu podprdu a velkost je v pohode nie su ani velke ani male

Zuleko

Tedy
To už neviem ani ja,ale viem,že mi doktor spomínal,že jeden kočke sa po 6 tyždnoch spustila krv z jaziev,takze radcej opatrne.