Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Sisinka222

ZUZANA1407
Zuzka a kolko dni si po opke? Ja idem v stredu tak dufam, že to všetko dobre dopadne. Budem si k Vam kočky chodiť po rady, pretože o pooperačnej strarostlivosti neviem skoro nic. Tak aspoň ma vystríhajte čoho sa mám vyvarovat. Dik.

Sisinka222

ZUZANA 1407
Zuzka to si ma potesila ja to mam este len pred sebou a bojim sa že či mi tých 360 nebude vela. Ale ked 420 niekedy nie je moc tak snad nie.

ZUZANA1407

jej uz spim cele noci......sice beriem este panadol na ten chrbat ale da sa to....baby,aj vam sa zdali male prsia v tej podprde????ja ked tak na nich pozeram,tak na to ze mam 420ml.tak sa mi zdaju male:-DDD

barbora10

tedy

podla mna prave tie korcule su tak kratko po operacii nie moc vhodne!korcule su nevyspitatelne,lebo staci maly kamienok a aj dobry korculiar je hned na zemi.ja som zacala cvicit po 6 tyzdnoch,pekne pomalicky bicykel,kde zatazujes len nohy,naozaj sa netreba precenovat i ked sa dobre citis.nech dcera do 6 tyzdnov vydrzi,ziadna komplikacia nestoji za to.ten tanec podla mna je prijatelny,ale korcule by som po mesiaci neryskovala!

Tedy

Nelina27
dakujem,uz to hadam niako zvadneme tych par tyznou do toho cvicenie,no a nedovolim viac,hadam len lahky beh a ten tanec,no a pripadne tie korcule;)
mozno aj ten menzes chyba,ze je taka hyperaktivna:D

Nelina27

Tedy, mne tiez meskal menzes po opke vyse 2 tyzdnov, uz som stresovala ci sa nezadarilo:-) a cvicit som zacala pomaly po 6 tyzdnoch, po 2 mesiacoch uz naplno ako predtym, doktor povedal ze mozem vsetko len nie hned nabehnut na lavicku do posilky a davat bench press :-))) myslim ze korcule po mesiaci vobec nevadia... len pozor aby nespadla inak ten pohyb by nemal vadit
ktovie ako dnes dopadla suzie... snad sa nam ozve

arri

merynka
mne sa tvarovo pacia, len sa mi zda ze mam bradavky (teda hlavne pravu) tak vyzsie... vsak uvidis ked nahodi livka fotky