Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Tedy
presne mas pravdu s velkostou. Je to zaujimave kazdopadne. Ja mam napr taky obvod ako tvoja dcera so 460 a to ma mnohi odhivarali ze co za bomby budem mat. :-) inak ako si Ty ako matka sa k tomu postavila ? Lebo mam pocit ze si stastna ze sa dcera na to dala a podporujes ju. To je obdivuhodne

silviklh

ozaj dievčatá, u nás čo vychádzajú regionálne noviny Žiarsko,tak tam je tá herečka Renáta Názlerová táto profile.ak.fbcdn.net
a hovorí tam o plastike brucha,čo podstúpila abdominoplastiku a vychvaľuje tam Dr.Červeňa :-)

silviklh

korki nie,ja tam mam to,co som tam aj mala.a to si si ty sama prelepila??
ja v pohode noci.cely den v tej istej polohe mi uz nevadi,akurat mi strpnu ruky dakedy,ked ich mam dlhsie v takej blbej polohe.ach,tak ma laka dat sa nabok!to by som hned zaspala!
inak ja ani neviem,ze mam prsia.nic necitim.ani cez den to nevnimam,pretoze ich dako necitim este,bohvie,kedy ich budem citit.keby ma trosku netlaciten pás,tak ani neviem.

korki

silviklh, dik za opytanie. ja dobre. len to spanie, hruza. spim, ale rano sa zobudim taka strpnuta. a cele doobedie ma z toho boli hlava... a som znudena...

a ty si aj rany prelepujes? alebo ich mas tak ako ti to oni zalepili?

lebo ja som to uz mala take poposuvane, tym, ze hybem rukami, ze som si to vcera musela nanovo dat, gazu a prelepila. ale tie stare som tam tiez nechala...
no uz to nejako musim vydrzat...

silviklh

Sisinka222
neviem,ako dlho sem chodiš,ale treba vedieť,že to,že na Zuzke je 420 akurat,neznamena ze tebe bude 360 tiez akurat (teda ze nie velke).tie 420 na nej mozu byt akurat,na tebe by boli mozno bomby,alebo male...naozaj,na kazdom to vyzera inak,aj ked sa proporcie zdaju byt rovnake,nie ste rovnake.

korki,tak uz sa viem postavit,teda posadit z uplneho lahu sama,aj desatkrat po sebe.vrkoc urobim len taky na bok.
tiez mi máta hlavou v kuse,aby sa to neposunulo,preto urcite nebudem robit take veci ako Tedyna dcera.netreba riskovat.podla mna korcule su dost nebezpecne!hybes tam rukam ia ked padnes....
a ty ako korki
no aj mna zaujima ako suzie3,myslela som,ze sa uz ozvala

si4si

ahojte kocky

tak uz som doma a timuska je na ceste domov ako som uz pisala mame to uspesne za sebou. Ja nemem ziadne bolesti a uz normalne fungujem ale neprehanam to. Timuska je na tom trocha horsie lebo ona mala robenu aj modelaciu a pozdravuje vas ze hned ako bude moct ozve sa :)))) vcera vecer sme mali na izbe dejchanek :)))) pozerali sme hokej a dokturek nam dal objednat pizzu a k nej sme si dali nealko pivko. Starostlivost uzasna ci od doktorov alebo sestriciek tymto sa chcem este raz celemu tymu podakovat :))))

korki

no ved to, tedy, na niektorej je 300 vela, lebo je to utla zienka, ale ja som dost velka zena, takze na mne sa v globale stracaju. ale tam moj muz mi vzdy pripomenie, ze ake som mala, resp. nemala a hned som spokojna... xixi

silviklh, ty ako???

a co suzie, bohvie, ako dopadla s reklamaciou?

Tedy

dievcata,musite ich mat velke,ved moja dcera ma 300ml a ma ich fakt akurat,az sa mi zda,ze dost,ved ma podrsenku 34D,do C sa ani nezmestila a objem po op.,bol 92cm a teraz sa to uz ustalilo a ma presne 90cm,teda zase vsetko zalezi od postavy

korki

zuzanka, aj mne sa veru zdaju male, a to mam 450 a 400. moj muz mi ale hovori, ze su velke... uz sa boji, ze vymyslam. ale zas je pravda, ze mam stale tu podprdu na sebe a aj ten stahovaci pas. ale ked som si ich videla na preveze, na druhy den po opke, tak boli krasne, a velke... teraz zas musim vydrzat do pondelka, kym si ich uvidim...