Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

korki,nieee,nelezim cely den :-) len vecer a podvecer spim tiez,ma zmaha unava dáka neznáma a vždy sa mi také blbosti snívajú,raz ako skončil svet a teraz posledné dva razy o prsiach,no to bola iná sranda,škoda,že sa nedajú sny natočiť :D
aj ja sa nudím celý deň,už neviem,čo má mrobiť a vonku je tak krásne!! :-(

Sisinka222

ZUZANA1407
Zuzi tak to Ti zavidim, že to mas za sebou. Ja sa este rozhodujem na tu velkost či sdi dať 360 a chodim s ryzou v podprsenke, že ako to bude asi vyzerat, kde tu za mnou pada. A už ma z toho boli hlava, že stale len na to myslim. A este na to, že to asi budem musiet vymenit pol šatnika, lebo predpokladam, že kosele na gombiky čo nosim už potom nezapnem.

korki

silviklh, ani ja som nenosila nejake velke podprdy ci pushupky, nemala som tam fakt nic, takze len vypchate podprdy a tiez sa mi zdaju male, ale to tou podprdou urcite, lebo ked som si ich videla, tak male teda neboli.

korki

silvik, a ty akoze cely den lezis??? no ja si za cely den nelahnem teda, aby som potom vecer v phode zaspala a spala az do rana. ja sa nudim aj bez lezania...

barbora10

silvik

abdominoplastiku robil cerven aj mojej dobrej kamaratke a brusko ma krasne urobene.ona mala este aj rozidene svalstvo a pupok mala ako jednu velku vypucenu gulku,u nej obtiahnute tricka nehrozili.brusko jej spravil velmi pekne a aj pupok ma teraz krasny.a chcela si dat spravit aj prsia,ale cerven jej povedal,ze ma male,ale krasne prsia a od vtedy prsia neriesi.dodal jej sebavedomie:)

silviklh

baby vy vkuse hovorite,ze to ani nevidno ten rozdiel napr.v obleceni pred a po,to ozaj asi tym,ze ste nosili vypchate podpiry,ja somvobec nie a mne to teda krasne vidno ten rozdiel,este ked dam podpiru,oou :-)

ZUZANA1407

sisinka222

som po operacii 5 dni....a da sa..len stale si myslim,ze su male...asi preto ze pre tym som nosila o2 cisla väcsiu podpiru,aby som tam daco mala..haha.....som zvedava ked dam peknu push up..ako to bude vyzerat......

Tedy

Floww333,
tak ja som zase za vsetko,co moze splnohodnotnit zivot,ona nebola zakomplexovana,bola zdravo sebavedoma aj vtedy,ale myslim si,ze ked sa da pomoct,tak preco nie,mam kamosku na sk,mala asi 34 ked si to dala urobit a strasne lutovala,ze si nedala urobit operaciu uz omnoho skor,vraj sa jej zivot obratil o 180stupnov k lepsiemu,lutuje roky,ktore musela prezit bez peknych prs,nemala nic a dost tym trpela,boli sme velmi blizke kamaratky ,tak viem,co zazivala,clovek co to nezazil,nechape...tak ako cela moja rodina,ale to ja uz neriesim:)