Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

nela111, dakujem. veru som sa dockala. stalo to zato!!! uz sa tesim, kedy sa aj ty rozhodnes. a ze co vlastne vyhra, ci babo, ci opka??? myslim v akom poradi... xixi

suzie, super. inak celkom dobra sprava. mne islo hlavne, ze ako sa nas doktorko k tomu postavi a celkom fajn. aj mne moj muz hovori stale, ze lepsia mierna asymetria ako plocha hrud... ale zas ked je to moc, tak to treba riesit...

Tedy

suzie3,
drzim palce,mozno ti to pomoze a nebudes musiet ist na tu op.,super aj tak ostavas velka optimistka,vela stastia!:)

suzie3

caute holki, nejdem vas viac napinat :) takze ako som dopadla vcera u doktora...tu viditelnu asymetriu nemohol zapriet, tak sme dumali ze co a ako a preco, no a dohodli sme sa takto, dal mi taku pasku, nou si mam polepit to jedno prso, tak aby som mala bradavky v rovnakej vyske no a potom si mam nasadit ten pooperacny pas tak, aby mi tlacil implos nizsie, ale len ten lavy, takze si robim taku osmicku (pas mi tlaci na lavom prse zhora a na pravom zdola).
Uznal ze lavy implantat je o trochu vyssie, ale na druhej strane, nie az tak, aby mi to robilo taku asymetriu bradaviek.
Este mam mesiac a pol na to aby som si to mohla ako tak upravit tym pasom a lepenim, a ak to nepomoze tak potom by mi operacne posunie ten lavy implos nizsie.

No a inak, som 7tt po op. Prsia su makke, uz mozem cvicit a robit vsetko bez obmedzeni, aj spat na bruchu, nosit akekolvek podprdy...
baby co mate pred- ubehlo to rychlo, uz ani neviem ze som bola na nejakej operacii, prsia su ako moje (skoda tej asymetrie) a tych neprijemnych par prvych dni uz si ani nepamatam :) takze vobec sa nestrachujte, stalo to za to. A musim este podotknut, ze aj s tymi komplikaciami co mam, to rozhodne stoji za to!!! radsej asymetria, ktoru aj tak nikto nevidi ako chlapcenska hrud.

maminka81

babulky prosím Vás ako dlho mam uživať ten aescin...? včera som začala 3x2tbl..
ale neviem dokedy davať 3x2 a od kedy dat len 3x1..?
inak mna bolia prsia akoby som ic mala ubyte, hlavne na ých bokoch kde tlačí ten pás...

Nela111

Ahojte baby! Uz vas nestiham citat tak ako pred par tyzdnami, vela prace a povinnosti.. Ale KORKI, gratulujem! Aj ty uz si nakoniec prsatica, po 10 rokoch cakania, ze? :-)) Tesim sa na tvoje fotecky! A SILVIKLH, super. A robil ti teda aj ten nos? (nestiham vsetko citat..) A aj ARRI, super. No a NELINA27, paradne fotky! Fakt krasne prsia, uplne k tvojej postave a vyzeraju tak prirodzene.

lenkea

včera som išla okolo takej bandy chalanov, popijali a jeden na mna kričí, že hej teba poznám, čo si myslíš, že ti na tú tvoju vypchatú podprsenku skočíme? :-)
za normálnych okolností by som sa asi naštvala, ale som si pomyslela, že no prvý,čo si všimol, že mám v podprsenke niečo navyše :-)

Sisinka222

Silvikhl

Ahoj, ja viem, že na každej babe to inak ukaže. Ale myslim, že vzhľadom na moju šírku bokov, pas a obvod pod prsiami, by som sla radsej do niecoho trosku plnsieho aj ked nie som velmi vysoka meriam len 163 cm. Ale nosim vysoke opatky tak si to aspon tak kompenzujem.