caute holki, nejdem vas viac napinat :) takze ako som dopadla vcera u doktora...tu viditelnu asymetriu nemohol zapriet, tak sme dumali ze co a ako a preco, no a dohodli sme sa takto, dal mi taku pasku, nou si mam polepit to jedno prso, tak aby som mala bradavky v rovnakej vyske no a potom si mam nasadit ten pooperacny pas tak, aby mi tlacil implos nizsie, ale len ten lavy, takze si robim taku osmicku (pas mi tlaci na lavom prse zhora a na pravom zdola).
Uznal ze lavy implantat je o trochu vyssie, ale na druhej strane, nie az tak, aby mi to robilo taku asymetriu bradaviek.
Este mam mesiac a pol na to aby som si to mohla ako tak upravit tym pasom a lepenim, a ak to nepomoze tak potom by mi operacne posunie ten lavy implos nizsie.
No a inak, som 7tt po op. Prsia su makke, uz mozem cvicit a robit vsetko bez obmedzeni, aj spat na bruchu, nosit akekolvek podprdy...
baby co mate pred- ubehlo to rychlo, uz ani neviem ze som bola na nejakej operacii, prsia su ako moje (skoda tej asymetrie) a tych neprijemnych par prvych dni uz si ani nepamatam :) takze vobec sa nestrachujte, stalo to za to. A musim este podotknut, ze aj s tymi komplikaciami co mam, to rozhodne stoji za to!!! radsej asymetria, ktoru aj tak nikto nevidi ako chlapcenska hrud.