Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Tedy ano,suhlas s Tebou,je to otras.nemala by som sice dehonestovat nasho byvaleho klienta,ale...

No kocky,tak ja som nakoniec zatial zakotvila v Medical beauty v BA,idem tam na chirurgiu dvoch znamienok na tvari a hned mam aj konzultaciu ohladom modelacie prs.Termin mam na 8.juna.

Tedy

Laurina22,
hahahaha,ja viem,lebo mne to moj muz pred rokmi doporucil aka uzasna stranka je atlas,ako atlas ok.,aktualne info,ale Wanda,to fakt nema chybu,alebo ako sa spravne stravovat,ze vela zeleniny,BOZE POMOOOOOOOOC:DDD

prepacte riesime tu prsia,ale toto som musela:P

Laurina22

TEDY-mas uplnu pravdu:-)))Bola tam len jedina schopna redaktorka,ktoru si pamatam,a ta nastastie odisla do EVA.Tam pracuje dodnes.

Fakt tak,ako pisem,ja som az zasla niekedy,co boli schopne popisat.Tak vies,take clanky-Ako si ulovit zenaca...Napriklad:-)))

Tedy

Laurina22,
boze to fakt citit,to ako 100 rokov za opicami,take info.,ako pre niake chuderky
ten clanok,normalne ako vymyvanie mozgu,no uz som sa neovladala a fakt tych clankov je tam takychto...to by mali zrusit! :DDD

Tedy

suzie3,
ale ved to nie je vobec take zle,podla mna ty si uz pred op.,teraz podla fotiek vidim ,mala jednu bradavku vyssie,moj nazor je to uplne naturalne,kedze si to mala aj pred tym tak,no mozno sa mylim,lebo fotky vela sresluju,ale ak ide len o vysku bradaviek...mas ich inak velmi pekne:)

Laurina22

Kocky,wanda.sk ani zena.sk ani necitajte,my sme pre nich este v starej praci kedysi robili reklamne kampane a to Vam poviem,tam pisu same pubertalne brigadnicky a sefredaktorka je zakomplexovana asi 150 kil vaziaca stara dievka:-)

maminka81

ďakujem korki, tak dnes si dam posledny krat večer 2 tabl... a od zajtra nasadim aj ja iba 3x1...
inak aj Vas tak bolely prsia na 2 den po OP? mne ešte aj to dychanie robi šarapatu..a bolia ma tie prsia, tak dufam že čim skor to prejde lebo ledva sa hýbem...čo krok to ma ešte boli...ako ubitý prsnik..

Tedy

silviklh,
ake mudre rady nam na tom atlase Wanda pise,no fakt by clovek ani nevedel,ze nema ist k hocikomu,ako takym dementnym,boze to uz je zase clanok:DDD

korki

maminka, ja ten aescin uzivam od opky stale len 3x1. nemam ziadny opuch ani modriny. tak asi staci aj tak... a budem uzivat, kym neminiem balenie...