Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

naco maju byt pekne len v podprsenke....Laurina,ved my sme sa uz o tom bavili :) moj nazor poznas a myslim,ze je spravny.

silviklh

ja som jednoznacne za modelaciu!
maminka81,ja aescin uzivam 3x2tbl odzaciatku a kojcim druhe balenie v utorok,cize akurat 10 dni,do stichov :)
mne sa inak dycha uzasne uz od zaciatku.bala som sa toho,ale nakoniec nic take nebolo.

Tedy

Laurina22,
samozrejme,ze ich chces mat pekne aj bez podprdy,boze my zeny to uz len mame problemy,ja som mala vzdy mensie prsia ,pekne formovane a po styridsiatke mi zacali rast...no naco uz:DDD,cely cas som mala mensie prsia a teraz mi rastu:DDD

Laurina22

Tedy dakujem.Ano,v podprsenke som naozaj spokojna.Ja mam aj dekolt velmi pekny,ked mam vystrih su ludia,ktori sa ma pytaju,ci ich mam umele.Dokonca mi ludia hovoria,naco chcem ist preboha na zakrok.Lenze bez podprsenky su zle.Vsak si to videla.Su ako po kojeni mam ten pocit,uz aj Silvikh nasa mi to povedala.

suzie3

tedy mas pravdu, asymetriu som mala uz pred, teraz ked mam prsia tak je to len viac viditelne, a mam aj jeden implos o milimeter vysissie /co skoro nevidno/ no asimetriu bradaviek este aj toto znasobuje.

no ale nevadi, snad sa to este upravi, dovtedy aspon dekolt mam pekny :)