Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Korki vdaka:-)))

Tak baby,viete co?Ja budem nosit non stop podprdu a bude dobre:-)

Uvidime,co mi povedia na konzultacii.Hovorim,moj lekar(moj znamy)mi povedal,ze zatial mi to nie je treba.Ale same vidite,ze bez podprsenky to nie je ono.

Tedy velky suhlas s tebou.

Tedy

no ja uz len na zaver,ked mame pekny dekold a my sa DOBRE CITIME PRED OKOLIM,
TAK JE UPLNE JEDNO CI MAME BRADAVKU,ALEBO NIAKU ASIMETRIU PRED SVOJIM MILYM VYSSIE,ALEBO NIZSIE...DOLEZITEJSIE SU INE VECI:p
A AKO SA MY VNUTORNE CITIME:)

korki

Lauri, ja ti tiez radim este pockat. ak to fakt nemas taky riadny komplex z toho, tak vydrz. po detoch sa ti ta operacia viac zide ako teraz... moj nazor...
inak v podprde su uzasne...

Tedy

Laurina22,
no ja neviem,mat taketo krasne pria v 23 tak sa zblaznim od stastia,mas ich uplne naturaln!ako kde je napisane ako ma vlastne prsnik vyzerat,dobre ked nie je velkost je to nieco ine,ale tvar je predsa tvoj! tvoje telo a su naturalne k telu,ja by som to vobec neriesila,kde ich ides ukazovat,na niakej nudistickej plazi a pred tvojim milym su krasne,lebo mas velkost a plnost,atd....mas ich naturalne,ja by som to tiez nedovolila svojej dcere,ale velkost bola NULOVA!!!!
takze musela ist na opku,inac keby mala ako ty,tak to vobec neriesim:)

Tedy

Laurina,
boze to som nechcela,ale kolko mas rokov,ak mozes napisat,lebo mne sa to nezda take zle,mas pekne prsia,za to ze nie su ako zo zurnalu,ale mas peknu velkost,prirodzene...no je fakt neviem

Tedy

Silvikhl,
nasa ako sa mas? vstavanie uz lepsie?
no co uz narobim s tou mojou dcerou,je mlada,nevie co so sebou,dnes ide zase do klubu tancovat,aspon to,uz to s nou musim niako prekonat,nemozem ju uviazat k posteli,ked sa dobre citi:)
0na mala aj niake urazy,ale nikdy si ich niako nepripustala,hned sa z toho dostala,mala vyvrtnuty clenok,doktorka jej povedale,ze ma lezat tyzden,ona isla na 3 den na turu a lezenie po skalach prekonala to,lebo chcela velmi,velmi ist...bol to vylet pol roka planovany a velmi sa na to tesila,tak asi pre to!:)