Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

a preco si ho chces dat dole. ja chodim normalen von aj vcera som bola na oslave a stale mam ten pas... ved daj trigovicu a nikto nebude skumat...

silviklh

korki,tak zpdredu som myslela,ze bude uzsi,teraz je presne taky isty spredu ako bol,az na tie nosne dierky,ale to si nikto nikdy nevsimol (ani ja :D ) ale mozno je tam este opuch,vsak este ani dva tyzdne to nie su a aj ma boli na dotyk...a z profilu je iný,ale nie je to taka zmena,ze by som bola uplne iný clovek.
no teraz musim utekat na rotngen,boze,prvykrat s prsiami von ale aj ten pas n´ma deformuje,a ja neviem,ake to budu otrasy,och...este mi je aj na zvracanie,ci nebude prsat...

silviklh

baby vy tu riesite pokles,je jedno,aky dr to spravi,uplne jedno!niekomu klesnu uz po 3 mesiacoch,styroch,a niekomu vplyvom gravitacie az po niekolkych rokoch...ale na vine ani v tomto pripade nieje DOKTOR...
korki,ahoooj,tak ti drzi mpalce :-) ja so msi uz vcera odlepila nos,tak uz si ho vidim.
vcera ma zacal trapit zub,ach bohatstvo,vkuse daco,aj ma z toho hlava boli a nikto tu nie je,kto by ma zobral akutne...chapete?? :/

korki

dobre ranko, prsatice a cakatelky!!! tu sa este spinka???

no vcera som tu nebola a vy ste zas popisali...

zuzanka, ty to zvladas uplne super. klopklop...

no ja sa babenky dnes chystam na stehy do BB. neskutocne sa tesiiiim... uz mi ta podprda aj prischla ku kozi, neviem, ci mi ju aj daju dolu a ten smradek... xixi...

ozaj neviete, dnes po tych stehoch sa uz budem moct prvy krat osprchovat aj tam hore, ze??? a to akoze normalne aj podpazuchou si mozem sprchacom vyumyvat? ci???

a chcem si hned aj oprat tu podprdu, tak to mam byt akoze dve hodky, kym sa uschne bez nej??? si to ani predstavit neviem, ze co ja dnes budem s tymi mojimi kozami robit???
no a moj muz, aky je nadrzany. ten sa nevie dockat viac ako ja...