Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Áno oni sú tam všetci strašne fajn:-))Tak to je super,že to tak zvládaš všetko:-) a už si si ich aj videla?

ZUZANA1407

zuleko

dufam dufam.....idem v stredu na kontrolu ta uvidim....a mala si pravdu .V Chirmede sa spravaju k pacientke ako k princeznej..bolo tam super...sestricky su mile....mala som pred sebou velku plazmu,tak sme vecer pozerali hokej......naozaj.odporucam:-))))

Zuleko

Zuzi,to je super ,že to takto zvládaš..neboj prská sa usadia a budú pekné..ja som minule pozerala s mamkou fotky a neverila som vlastným očiam ako sa zmenili,po operácii mali uplne čudný tvar a boli malé,teraz su pekné veľké viac menej usadené:-)

Florida

barborka tu nejde ani tak o spokojnost ci nespokojnost aj ked to nevyzera ako ma kedze nepovolilo ale skor o to ze ma to aj boli :-((

ZUZANA1407

caute baby..tak ja uz mam po prijimani..bolo dobre....a ani som cely den nebrala uz lieky....uz sa da....aj spim celu noc..zvladam to dobre..klop klop....len sa mi zdaju male prsia v tej poprde:-DDD......dufam,ze potm budu pekne trojecky.....fotky este nemam,,,,az po kontroli.....