Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ono ťažko povedať,podľa mňa oni obaja robia veľmi pekne,ja mám 390 VP,ale o rok chcem ísť do väčších tak uvidíme:-)

leus

hej, jedina tessy ma od nej...ma ich velmi pekne, no...ale to je to ze som videla len jednu jej pracu a to sa mi zda malo na rozhodnutie, ok moj mail zuzanalc@centrum.sk, dakujem :)

Zuleko

Leus nemám fotky v galérke,lebo ja som sa niejak neskoro dostala na toto fórum a mám fotky len už po operácii a neviem či nato aby som dostala heslo nemusím dat aj fotku svojich povodnych prs a tu bohuzial nemam ://ale ak chcem nemam problem a poslem ti na mail.Ja mám známu čo bola u Zabavníkovej a zdá sa mi že jej tie prsia niejako ovisli,ale nechcem spochybňovať jej prácu..ja len na margo nej ,že som videla ako vyzerajú od nej prsia.ale myslím,že tu má niejaka kočka od nej prsia a je spokojná.