Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Veronika86,CHLPY NECH TA NETRAPIA :)doktorovi je to jedno. a nebudes si to vediet sama oholit.a ruky zdvoíhnut tak to urcite nie :) ja mam 12dni po op a nedokaze mzdvihnut nad hlavu a ani predpazit a este vela úkonov s rukami..
korki áno ja idem zajtra ráno na osmu tam mam rychlo prist,lebo asi su operacie.lutujem ich :D ja uz by som nesla :D staci za tych desat rokov,ach :) je to ovela lepsie ako po operacii laserom oci,ale aj tak nemusim tieto pooperacne dni.
Vierka86,mna to bolelo asi tak 5 dni a teraz ani neviem,ze ich mam..dneska som bola uz aj vonku u zubara a v obchode a tazku tasku so mniesla,vladala som,ale nemozem.a teraz ma aj z toho boli zase prave.naozaj,ono aj ked to ide,treba to setrit!!!

korki

veronika, ja som sa tesne pred opkou poriadne oholila a dnes na stehoch to nebolo az take zle. a az dnes mi povedala sestricka, ze ak chcem tak sa tam uz mozem oholit, ale opatrne. takze ziadna hanba. skor som sa hanbila za tu prepotenu smrdlavu podprdu ako za podpazusie...

vierka, ja som mala taky trosku tlak, ale to tym, ze som bola riadne postahovana. a trosku boleli aj prska a aj teraz ked sa ich dotknem tak trosku bolia. ale doki povedal, ze ten sval aj koza este pracuju a postupne sa uvolnuju. a citim to presne ako ked som kojila a mala som ich plne, len teraz ich nie a nie vyprazdnit... xixi

Veronika 86

Vierka86
no ved to, ze aj ja sa budem bat..no co uz ked som sa na to dala pred letom..Len to jaka hanba byt neoholena :D

vierka86

veronika86
aj nad tymto som rozmyslala ze co s holenim ale teraz je to ta posledna vec co ma zaujima ;DDD ani by som tak ruky nezdvihla a by som sa bala si holit, budem mat strach aj po stehoch tam ist so ziletkou

Veronika 86

baby
mam taku blbu otazku :) ked mate rez pod pazuchou, ta sa nemoze holit do vtedy pokial vyberu stehy??? teda myslim aspon okolo jazvy..ci sa ani nedaju zdvihnut ruky do takej vysky?

vierka86

korki
ani ja to urcite nebudem davat dolu,nemam odvahu, mam pocit ze by mi odpadli, doslova ;DDD
a uz Ti je lepsie, citis ulavu, ja sem sice chodim skoro kazdy den ale uz sa mi to dost pletie a nechce sa mi vracat dozadu v prispevkoch. A mala si skor tlak na hrudi, lebo ja ani nie, skor ma tam picha. A vobec si zatial necitim rezy pod pazuchami...cele je to nejake zvlastne ;DD

ked sme uz boli po opke tak jedna kocka vedla v izbe straaaaasne kricala od bolesti, doslova vrestala, nas potom chodili upokojovat sestricka aj doktor aby sme sa nebali ;) chudiatko bolo mi jej celkom aj luto

korki

vierka, ano u cervena. a ako ma sestricka opatrila, ked som odchadzala, tak tak som to vydrzala az do dnes. takze ani s jazvami ani s podprdou a s tym pasom som nic nerobila. a dnes ma pochvalili, ze som to vydrzala. a vdaka tomu uz nemusim ani ten pas teraz nosit, inak na noc by som ho este mala mat. ale povedal, ze uz netreba. tak som rada...