Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

No tak potom sa nemas coho bat:-)ked mas symetricke prsia je to super,a vidis aj on ti povedal ze uz davno nevidel take symetricke,lebo fakt skoro kazducka ma miernu asymetriu a kolkatky ti navrhol?

leus

ja asymetriu nemam, magdo ked mi videl prsniky tak povedal ,ze tak symetricke uz davno nevidel a aj ten trojuholnik co meraju tak mam podla knizky vraj:))...no dufam ze sa to teraz nezmeni ako nebudem mat HAK :P

Zuleko

Mám miernu asymetriu,to mi aj lekár povedal a aj ja to vidím ak sa podrobne na to pozriet,ale tak ako vravím,to ma skoro každá jedna baba a pokiaľ je to v norme tam je to ok,jasné,že keď tam už je také asymetria že jeden prník je skoro na ramene a druhý na bruchu to už v poriadku nieje...

leus

zulenko
no ja tebe ziadnu asymetriu tam nevidim, som sa aj na bradavky divala,v rovnakej urovni su...ja teraz vysadzam antikoncepciu, tak som zvedava ako mi teraz splasnu...

ZUZANA1407

zuleko ma pravdu......aj ja som pred operaciou mala lavy prsnik iny,,a viem ze to bude aj po.....ked mam rovnaku velkost implant.

silviklh

leus,kazda ma asymetriu a mzono to ani nevidi,a implose to v niektorych pripadoch len zvyraznia,na vine nie je lekar!

Zuleko

Leus
Pretože mali asymetriu aj pred tým,napr.ja mám tiež jeden prsník trošku väčší ako druhý a aj bradavky nemám na úplne rovnako.. s tým doktor neurobí nič.ak ma baba asymetriu už pred op bude ju mať aj po OP.a málo ktorá má úplne identicky rovnaké prsia.Implose mám nagor, a jazvy mi vidno ešte a aj bude pretože som mala trošku problém,nemám dobrú hojivosť kože..čiže jazvy budem mať trošičku väčšie..