Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

veronika86
tricka si neviem predstavit, aspon po opke kym budes mat stehy, ja som rada ze ma niekto navlecie do mikiny na zips

korki

no veronika, tak vidno ze si este len pred opkou. tie chlpky ta vobec nemusia trapit. aj tak ten prvy tyzden ci desat dni budes viac menej doma, lebo ten pooperacny stav ti viac nedovoli a urcite nie sa holit podpazuchou. ak hej, tak potom budes asi prva z tohto fora... a s oblecenim to budes mat tiez tazke. lebo ja som bola 12 dni len v pyzame na gombiky a ked som musela nachvilu von, tak som mala trigovicu. a stale mam s nejaky trickom problem. ale dnes mi vybrali stehy, tak to uz pojde lepsie...

silviklh

veronika,ja sa holim tiez kazdy treti den.a hovorim ti,v tom pooperacnom case ta to vooobec ale vooobec nebude trapit :-)

Veronika 86

no mna tie chlpky trapia, lebo si neviem predstavit ako to bude ked teraz sa musim holit kazdy druhy den :) A pred manzelom..jeej tak ten bude trpiet..Inac ake tricka sa daju nosit, tak aby ta podprsenka nebola vidiet? Ved to uz bude leto, ja fakt neviem co budem nosit :(