Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

korki
praveze som cakala nieco horsie, aj ked je pravda ze obcas ta ostra bolest je fakt neprijemna,ale da sa to vydrzat...
inak ty si bola tiez u Cervena, aj si sa nejako do stehov starala o podpazusie alebo ako ti ho prelepil tak si si to nechala, ja len ci sa neprilepi ta gaza tam...dakujem ;)

vierka86

ahojte
tak mam druhy den poopke a obcas je horsie obcas lepsie, hlavne ked vstavam rano z lahu je to krute az mi slzicky idu, tlak na prsiach nemam, lavy je ok a v pravom pri zmene polohy citim ostru bodavu bolest na boku, dufam ale ze to prejde. inak v noci nemozem spavat, tuto noc som bola celu hore a rano o pol deviatej som zaspala, strasneeee ;D
baby po kokych dnoch sa Vam ulavilo? resp mozam cakat este zhorsenie bolesti? nech sa viem pripravit psychicky ;)

korki

silviklh, a ozaj, ze mi vyberali stehy som aj zabudla. to bolo re mna nepodstatne... xixi

a ty ides teda zajtra na tu kontrolu???

korki

ahojte babenky.
no ja som prave prisla z BB. parada. teraz som bez podprdy, konecne po 13 dnoch osprchovana a cakam, kym vyschne podprda. poviem vam, normalne my uz chyba, ta potvora. necitim sa bez nej este ok.

inak prsia mam ok. som spokojna, ani velke ani male. akurat. ved poslem foto. zatial su ako skala. to je asi tym, ze som tam nic nemala. takze sval musi povolit, aj koza este... tak budeme cakat. a jeden mam kulilincek vacsi. ale to by sa muselo pozerat lupou. lebo v tom mam o 50 ml viac ako v druhom. na fotke je to viac vidno. ved uvidime, ked livka prida fotocky. dnes jej poslem na maila...

stretla som sa aj s lastelkou, ta bola tiez velmi spokojna.

silviklh

zub opraveny :)
no co korki,lastella,ako bolo na stichoch?nech viem,co ma dneska caka! ja by som to dneska aj tka nestihla kvoli tomu zubu...:D

adadka

carmennka,

jasom mala na piatok 13. plánovaný pôrod /7 rokov do zadu/ avsetko super dopadlo :-))

Nebud poverčivá

carmennka11

Ahojte baby,
nejdete niektorá na op v piatok 13??? čo si myslíte o tomto dátume, nie je blbé ísť vtedy na opku? mala som mať dnes operáciu, no dostala som kramy :-( tak mi dala dalšiu možnosť, bud v piatok alebo až bud.pondelok...tak neviem či nie som nahodou poverčiva ...