Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Korki
ved ja viem,ja to nezvladnem sama, preto manzela musim presvedcit, aby prisiel so mnou aspon na par dni ;)

vierka86

silviklh
operacia oci sa s tymto neda absolutne porovnavat, ja som bola uplne v pohode od prveho dna, bez bolesti ;D nie ako teraz, kriplik ;DD

korki

veronika, co ja viem, ak mas byt na tom hoteli sama. tiez tonemusis zvladnut. nechcem ta strasit, ale ja sa vzdy pripravujem na tonajhorsie aj ked u mna to bolo uplne super. ale urcite tie prve dva dni doma som sa nechala obsluhovat, co sa tyka naliatia vody, ci otvorit okno... no fakt si to sama neviem predstavit. a to cestovanie by si hadam zvladla, ved ked som isla domov z opky, tak hodina a pol dost klukata cesta, same zakruty a kopce a zvladla som. tak to skor, ako byt sama v hoteli...

Veronika 86

Vierka86
no ved ja si to tiez tak predstavujem, len to, ze ja nebudem doma v pohodli, ale niekde na hoteli trcat tych 10dni, asi nic ine mi nezostava..

Veronika 86

Korki, Silviklh
diki :) no ved asi ma to nebude trapit tych par dni po opke :) Ale som zvedava ako sa vysporiadam s oblecenim..Takze nikto z vas necestoval tak 5 dni po opke?