Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

fuha,tak to ma dost,ja som mala 3,25 a 3,5 a uz to som bola jak krtko slepa...ak bude operovana metodou ako ja,tak jej drzim palce,lebo je to nieco STRASNE

silviklh

Tedy,hahhaha :D tak ja som teda oci,nos,prsia,ale uz koncim.nemam peniaze :D a aj keby mam,tak uz ma nic nastastie nenapada,myslim,ze som celkom pekna :)

Tedy

silvklh,vies ze ani neviem ale ma dost vysoke,urcite nad 5,asi ako vierka,prave ide na ocne v piatok,v akom stave to ma,lebo zase sosovky objednavame na SK,tu su strasne drahe,a neviem kde by sme sa potom mali BA informovat,lebo takto na dialku,je to na milu....:)

silviklh

vieri,aj mna bolelo z toho brucho,resp.zaludok...ale mna uz vobooec netlaci,so msi asi zvykla :D ako pisala korki,ze jej chyba,tak aj mne bude,ked ju budem zajtra prat :D

vierka86

silviklh
jj su rozdielne metody, nas islo asi 12 a len jeden mal prelepene oci, ostatni dostali len ochrannu sosovku a pekne hned videli, nie ostro ale videli ;). konkretne ja som nemala ziadne bolesti

inak neboli vas nahodou zaludok z tej retro podprsky, lebo mne ta guma strasne tlaci na brucho

silviklh

Tedy,ak to vierku86 nebolelo,ako pise,tak ona musela byt operovana nejakou inou metodou,lebo ich je viac,asi az 5 .
tvoja dcera ma ake dioptrie?
lebo pri vyssich dioptriach,ako mala vierka86,tam sa pouziva LASIK.

Tedy

boze ved este aj to nas ,caka operacia oci,manzel bol tiez,ale to uz je peknych par rokov do zadu v BA,a vtedy musel mat este 3 dni zalepene oci,to bolo strasne,obdobie a velmi ho to stipalo,vravel ako keby mu nasypali piesok do oci,no a dcera zdedila oci po nom!:)
ale vraj to az ked dovrsi 21 rokov,preto sa uz zase zacinam informovat,kde je najlepsie:)
dakujem vam za kazdu skusenost

vierka86

ja som bola v excimeri v bratislave, mala som 6,5 dioptrie do dialky,bola som v novembri a od prveho dna uplne bez problemov, operacia prebehla super, jedine co mi asi za 2 alebo 3 dni prekazalo v oku bola ta ochranna sosovka , neviem ci si mala niekedy KS ale ak ano a napr si v nich spala tak sa zosusili a tak ta to neprijemne tahalo, tak taky pocit som mala ja v oku, tak som si ju vybrala a super , ulava, do tyzdna dvoch som videla 100%ne