Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

kleopatra,preco nie si na FB??

zoperuju aj 0,5 ale je to strasne drahe na taku malu dioptriu a to je aj dost rizikove,ako kazda opka,moja mamka sa zhrozila ze to kto si chce dat take dioptrie zoperovat :)
ak chces dobre riadne sln.okuliare,kupuj LEN V OPTIKE

kleopatra4589

Zdravim, zaujimava debata tu prebieha :)

silviklh

Ahooooj :) prosim ta, ty si si dala teda operovat oci laserom?? Niekde som pocula, ze to operuju, len od 2 vyssie.. nevies co je na tom pravdy?? ak mam mat okuliare 0,5 alebo 0,75 tak mi to laserom nezoperuju??? Inac, ides zajtra na stehy???

Ked ste pri teme oci, tak by ma zaujimalo nieco, co s tym tak trochu suvisi.. myslite, ze pri vybere slnecnych okuliarov ma vahu aj znacka??? ci sa staci pozerat na Uv filter, ci su polarizacne atd??? Alebo je nejaky rozdiel naor medzi Polaroidmi, Reflec, ci Ray Ban???

silviklh

tedy,neviem o nijakom forume,ja vetko co som chcela vediet,so msa spytala mamky,robi na ocnom :)
mna to stalo 937 eur .inac to stoji 1037 (500eur jedno oko plus 37-vysetrenia,slnecne okuliare fajnove,kvapky,kontroly atd).ja som mala zlavu :)

timuska

korki
ako moc si bola stiahnutá? som tretí deň po opke ale ešte som si na to stiahnuie nezvykla je to hrozné okrem toho že mám komplet prsia prelepené aj kôli modelácii aj inplošom mám podprdu mappchatú vatou ešte z kliniky :( narvali ma do 75 A a pod pazuchami ma to reže ako neviem kto písal žalúdok tiež stiahnutý. Štvrtok mám ísť na preväz tak dúfam že to vydržím a potom budú mať moje nové v podprde viacej miesta :)
A et jedna otázka moje prsoa teraz vôbec v podprde nevyzerajú dobre cítim že ich mám dosť veľké ako do boku aj hore a dolu ale mám ich moc splasknuté. Ajj ty si to tak mala ?