Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ahoj Kaili,nie nemam ziadnu jazvu,nakonie mi to teda robil uzatvorenou metodou,ale to sa robi len pri jednoduchsich operaciach :)
a so mvelmi spokojna :) ja so mnemala daky hozny nos,to bola len mini oprava,cize ma to an inezmenilo a nikto si to an inevsimol kym so mnepovedala a ani si to nevsimne

Kaili

Silviklh
prečitala som si že si bola u dr Červena aj na operácii nosa, prosim ťa ako si spokojna s vysledkom? Maš aj nejaku vonkajšiu jazvu? Napr medzi nosnými dierkami? Prepač že to sem pletiem do tejto temy ale chcela by som isť k nemu na operáciu nosa a chcela som sa ťa to opýtať. Dakujem :-)

silviklh

kleopatra,skus sa poradit so svojou ocnou lekarkou.podla mna je to vela 500eur za taku malu dioptriu,a ono to nie je trvale,po styridsiatke budes musiet nosit skulky na citanie,na 100percent.co samozrejme aj ja.a budes to potrebovat len na to jedno oko.tak si rozmysli.

milkshake

veronika 86
ja som cestovala 2 dni po opke,a to 900 km,bolo to nieco strasne,ale lepsie,ako keby som tam mala ostat sama na hoteli...

kleopatra4589

silviklh

A cena tej operacie teda zavisi od velkosti dioptrie?? cize cim mensia dioptria, tym vacsia cena?? ci ako mam tomu chapat?? som myslela, ze cena je jednotna..

kleopatra4589

silviklh

Tvarim sa, ze sa ucim, tak mam fb vypnuty.. :) Tak ja mam len na lave oko taku slabu dioptriu.. ale dost ma to obtazuje.. lebo napriklad ked mame v skole prednasky v nejakej vacsej miestnosti, tak nedovidim zozadu na tabulu.. alebo sa mi to zvykne rozmazavat.. hlavne ked som unavena tak vidim nejasno a boli ma z toho hlava.. tak si to chcem dat odstranit.. A okuliare.. jasne, ze v optike.. len mam ten problem, z emam dost uzku hlavu a vsetko mi je velke :) Chcela som si kupit polaroid, ale nic schopne pre mna som nenasla.. ale nasla som jedne celkom pekne, co mi sedia ako uliate.. ceskej znacky Relax.. su polarizacne a maju aj UV filter.. ale stoja len 33 eur.. tak nechapem preco su take lacne.. tak preto sa pytam, ci to ma nejaky vplyv na kvalitu..