Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

lenkea
ja som odchadzala v nedelu z PK po opke ;)

posledny prispevok ohladne oci aby som to tu nekazila, dala som cca 930 eur a pre mna to bolo bezbolestne, ale myslim ze kazdy zvlada inak, tazko povedat, ja som maximalne spokojna bola

manula

ahojte dievcata, 3 dni som vas necitala a teraz som preluskala tych 18 stran co ste dali a boli take pozitivne a plne informacii zas, ze sa na tie moje nove prsia opat zacinam tesit a som si ista, z to chcem..:))

baby, co mate nove fotky, fakt pekne prsia..

arri, kraaaasne...velmi sa mi tvoje pacia

merynka, a ty fotecky novsie? alebo znova mi na mailik poslat ? :) sak teba si sledujem tiez

chcela som reagovat na vela veci, no uz si po tom mnozstve stran ani nepamatam na co :))))

tak dobru noc len :) a nove prsatice, nech to je kazdym dnom lahsie :*

lenkea

Florida len tak sa pýtam, lebo som bola v nedelu v PK na kontrole a chcela som zistit, ci tam nebola náhodou aj nejaka baba z fora.

milkshake

veronika 86
no rozmysli si to...ja som nedokazala prve dni sama nic,ani len z postele vstat,priatel mi pomahal...aj my sme boli na hoteli,ale po 2 dnoch som sa nakoniec rozhodla,ze radsej pojdem domov,doma je to predsa ine...na stehy som isla o 2 tyzdne,vsak sa s doktorom mozes dohodnut,ked nie si zo slovenska...

Veronika 86

Milkshake
diki :) no tak aspon vydrzim tych 5dni na hoteli, ale neoplati sa mi cestovat naspat na stehy, tak to este zvazim.

korki

tedy, dik za mailik

timuska, no bola som riadne stiahnuta, ale ked ma prepustali, tak mi to trosku povolili. ale tiez to bolo dost. ale dalo sa to vydrzat. mna tiez tlacila ta guma na brucho. ale vypchala som vatou a ulavilo sa....

silviklh, aby som nezabudla, aj fotky nosteka stem potom. dik...

Zuleko

Vladka19
My sme si už posielali fotky ale tesne niejako po Opke tuším neijak 2 týždne..ale jasné pošlem ti teraz keď sú už odstaté:-))A ak sa ti chce pošli aj svoje:-))