Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

leus
je mozne ze preto to neurobil, tazko povedat, mozno som sa na to nemala spoliehat a mala som si to vyriesit sama, len som nechcela ist zbytocne dvakrat do narkozy, moja chyba, teraz to bude musiet mat opacnu postupnost a dufam ze vsetko bude v poriadku. aj ked doktorka ku ktorej s tym chodim moc nechce pocut o vyberani, vraj sa mi to moze objavit znovu...

leus

vierka
mne vtedy v chirmede dr povedal, ze nech si ich dam skor vybrat ,lebo ze neni dobre vybrat aj hrcku naraz s vlozenim prsnych implosov aby sa tam nezaniesla infekcia...

vierka86

leus
ja som bola s doktorom dohodnuta ze mi ich pri opke vyberie ale akosi k tomu nedoslo, ked pojdem na kontrolu 17.5 tak ti napisem urcite sa ho spytam

leus

vierka 86
aj ja mam hrcky v prsniku, s lekarom si konzultovala ze co, ked budes mat uz silikony a bude treba ich chirurgicky vybrat, nebude potom problem?

leus

tak ja chcem ist len na zimu na OP, ja sa pred letom rezat nedam, tak do zimy mam cas sa rozhodnut ku komu...ta baba je uz po Op u zabavnikovej?Ako sa jej pacia prsia, neda fotky do galerky?

vierka86

baby uz nech ta bolest skonci, prestava ma to bavit, je to normalne to neustale pichanie v tom prsniku? mne sa to akosi nepaci, preco ten lavy vobec necitim a ten pravy , to je taka ostra bolest ze mi doslova vyraza dych, a to som neni ziadna citlivka... som preto taka nepokojna lebo v tom prsniku pravom mam hrcku a zrovna na tom mieste ma to boli, teraz neviem ci je to len nahoda alebo to kvoly tomu, aj ked keby som nemala tento problem tak som po opke uplne bez bolesti a to by asi tiez nebolo normalne ze nie ;)

tessy111

Dobre ranko, dievčata.Dlho som tu nebola.Raz za čas si to tu prečitam.
Vladka19, ty ako? Pozerala som tvoje foto a zda sa mi, že sa ti dosť zmenšili, aj mne :(. Ale som spokojna aj tak.
leus, ty si sa už rozhodla, že pôjdeš na opku? Dlho vahaš.

Nove prsatice GRATULUJEM!