Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

leus, tu na Slovensku sa nedá nič také zohnať, keď si to musela objednávať až z ameriky? Inak, ja som čítala, že aj práškový lecitín rozpúšťa tukové hrčky, to bolo v poradni "rng". Ja by som tiež potrebovala skúsiť niečo na hrčku v prsníku

vierka86

leus
ved to som si aj ja myslela a ona ze nie pod celkovu, tak preto somsa pytala doktora co mi mal robit prska ci by sa s tym cosi nedalo spravit, no ale tak teraz je uz zbytocne polemizovat, dufam ze to nejako vyriesim. Ja beriem indol,vraj aj to by mi mohlo pomoct ale nepomohlo ;) som zvedava na to ci tebe pomozu tie lieky, napis potom

leus

vierka
hrcky sa vyberaju v lokale a ta Dr.ma pravdu ...ja som si teraz na to objednala jod a enzymy z ameriky, skusim to brat, vraj by to malo tie hrcky rozpustit, uvidim...

ZUZANA1407

baby ja som presne tyzden po..a citim sa super..vcera som uz bola na nakupoch...a zajtra sa chystam do Košic na kontrolu..som zvedava ako vyzeraju tie prsia..lebo mne sa stale zdaju male v tej podprde.....

repka

caute baby .. uz som sa teda odvazila aj ja poslat fotky do galerie - pred operaciou .. teraz budem cakat na heslo... :)