Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

vierka86 - aj ja mam zmenu s prsnou žľazou..v pravom prsniku a mam aj cysty ložisko a jedna 8mm a dr vravel že v pohode silikony že to sa da kedykolvek vybrat, operačne aj neskor keby bol problem )inak aj 8mm cysta čo mam vraj nie je ešte na vybratie že sa vyberaju až väčšie..) a ten prsnik kde mam niečo aj s tou mliečnou žľazov, mam citlivejši, bolestivejší o dosť a normalne mi pri bradavke sa spravila asi modrina..lebo to priesvita cez podprskenku pooperačnu, no ale bojim sa odopnuť tak uvidim v PO na kontrole čo dr povie..a...inak sa tiež bojim čo bude ked sa to ustali..lebo aj ja som si cysty - hrčku nahmatala v pohode pred operaciou a bolelo ma to tam občas..tak sa trochu bojim ako to bude teraz

leus

baby inak co uz mate prsia vam tak zavidim...vcera som sa dopotila v tej vystuzenej podprde ako kon, a to este neni leto...:(

maria1113

vierka86, mne ju zistili asi pred štyrmi rokmi, keď ma gynekologička poslala prvýkrát na sono prsníka a odvtedy chodím pravidelne raz ročne na sono, zatiaľ sa nezväčšuje, je rovnaká. Sem tam ma v nej pichne, ale nemám žiadne problémy.
Leus, ja som užívala chlorrelu bez prestávky asi tri roky a už som bola asi tak prečistená, že som bola totálne anemická, zle som sa cítila, tak som ju vysadila, už nikdy viac.

vierka86

maria1113
a mala si ju aj pred silikonmi? ak ano ako ti bolo po opke, nemala si to citlivejsie v jej okoli?
ja som to mala bolestivejsie ked som mala dostat menzes a teraz ma dost strasi to pichanie po operacii v tom mieste, dufam ze to s tou hrckou nic nema spolocne