Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

nie nemala som ešte :( a moja najmenšia ich mala pred cca 3 tyždňami - znašala to celkom ok, ani ch veľa nemala, a tato staršia, des...ma ich všade a teploty...takže ja som bola nutena už od 2 dna po op sama vstavat ap .. a včera som bola s malou na piesku ale poviem Vám ked som došla domov, tak som si necítila pravu stranu z toho sedenia netypického na lavičke a dnes sa cítim horšie ako včera na 4 den..takže už nič nerobim a nepojdem ani von s malou radšej..(myslim s tou zdravou :) )

vierka86

jj cim je to neskor tym horsie sa to znasa, podobne ako krcne mandle a podobne "prkotinky" co decka zvladaju uplne v pohode

vierka86

ja sa uspat urcite kvoly hrcke nenecham, pokial ta co k nej chodim bude na tom trvat tak ju zmenim, neviem sice ako sa to robi a asi to bude dost neprijemne do prsnika pichat lokalku ale...no spytam sa jej, co sa da robit, ona mi povedala najskor ze ked to bude mat 1,5 cm to vyberieme a ked to malo tolko takze az ked 2 cm bude ta hrcka mat, no tak neviem dokedy to takto chce posuvt, asi kym nebude taka velka ze mi zostane v prsniku po vybrati priehlbina

maminka81

vierka - tak zas si myslim že keby to bol problem..tie cysty a mliečna žľaza, tak nam asi dr silikače neda... inak mna najviac bolieva ta prsna žľaza, to že po kojeni ju mam nejahu divnu... tak neviem či sa to ešte niekedy upravý... ak nahodou zoženieš nejake lieky alebo čosi čo pomaha daj vedieť :)

INAK KOčKY JA MAM TAKEHO NERVA, SOM PIATY DEN PO op A MOJA MALA Má OD 2 DNA KIAHNE...STRAšNE SA BOJIM NECH ICH NECHYTíM..Ešte som nemala..

maria1113

vierka86, ja si myslím, že hrčky sa dajú vybrať aj v lokálnej anestéze, či nie? Nepýtala som sa dr., aký je postup.

vierka86

ja mam 1,5 cm v pravom prsniku (su dve vedla seba, druhy rozmer neviem)a asi 0,8mm pod lavou bradavkou
no ja mam tiez z toho obavy, keby viem tak si dam aspon tu z praveho ( lebo to v tom lavom je malicka) vybrat, ale tak co uz, uvidim tiez na kontrole co povie doktor