Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mantilka

vierka86

ďakujem ti, doma spravím foto a idem na to. dúfam že mi fotky ostatných báb potvrdia, že to je dobrá voľba.

korki

jej, maria, dakujeeeeeeem. velmi si ma potesila. viem ze je skoro. a viete mi tu niektora povedat, ze za aky cas by uz mali byt take akoze hotove, ci ako to povedat??? dva alebo skor tri mesiace od opky??? lebo s takymito skalami si neviem predstavit kupovat nejake podprdy. to zatial nehrozi.

veru veru, silviklh, cakame...

maria1113

ahoj korki,no presne si to vystihla, keď si to prirovnala, ako keby si ich mala naliate mliekom. Neboj, to chce čas, kým zmäknú, ja to pozorujem na sebe. Ten pocit "plnosti mlieka" sa mi objavuje vždy pred menzesom. Dva týždne po opke je naozaj skoro, aby už boli mäkké, uvidíš, že každým dňom budeš pozorovať zmenu.
Silviklh, no ja som tiež zvedavá, ako si dnes dopadla na štichoch, či sa ti prská páčia

korki

ahojte..

silviklh, este si nie tu???

maria, tessy, no super ze ste sa ozvali...

baby, ja som dva tyzdne po a mam ich strasne tvrde!!! stoja v pozore stale. neda sa s nimi nic robit a este na dotyk bolia, teda bolest ani nie, ale skor citlive, ako ked som kojila a mala ich na fest plne mlieka...

nebude to tym, ze som nemala ziadny zaklad a bude to u mna dlhsie trvat kym zmaknu??? a zmaknu vobec???n ja viem, ze je skoro na paniku, ale potrebujem to od vas pocut,,,

vierka86

Mantilka
musis poslat fotku svojich prsiek a dostanes adresu a pristupovy kod do galerky :)
e.uhrinova@gmail.com>

Mantilka

Ahojte kočky, mám rovnaký problém ako vy... Už teraz ma chytá panika keď si v obchode skúšam plavky na leto. Neviem čo mám robiť s tými mojimi mini, už mi asi ani svätená voda nepomôže :D. Zvažujem plastiku, ale vôbec si neviem predstaviť ten výsledný efekt, ako vyzerajú umelky naživo bez podprsenky. Všimla som si, že tu spomínate nejakú galériu s fotkami PO TOM, len neviem, ako sa tam dostanem. Poradíte mi prosím? Ďakujem.

si4si

ahojte kocky

tak 4 po opke a uz som soferovala. trochu namahave ale dalo sa. dnes uz vobec nic necitim a keby som nemala napnutu kozu na prsiach ani by som nepovedala ze som bola operovana.

korki silvikh

ako ste spokojne s prsikami po stehoch ? Ja sa neviem dockat az ich nachvilu vyslobodim z podpirky :))))