Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

silvikhl..ty si bola dnes na kontrole? som si aj myslela,mohla som sa prihovoriť...ja som bola tiež dnes rano,sme sa videli :-)

Tedy

korki,
my sme sa tiez bali,ze budu dlho tvrde a prave po tych 2 tyznoch zacali pekne postupne makknut,aj ju este vtedy na dotyk boleli,ale teraz uz nic,da ich pekne k sebe a zvrchu su uz pekne mekke,
prave vcera mala take tricko s vysrihom,tak sa jej pekne nadhodili,ako keby mala svoje:DDD
a mala som dost obavy,lebo boli tiez ako skaly,len bud trpezliva ,kazdy den sa to zlepsi a netrva to az tak dlho,ze 3 mesiace:)

Tedy

tessy111,
velmi pekne dakujem, odkazem jej:)

dievcata,ale ved to sa nemusite bat na chvilu si rozopnut podprsenku a chvilu si poleziacky bez nej oddychnut,pripadne ju vyprat,ja co som tu citala velmi stare kometny,robili to baby bezne,nic sa prskam nestane,pokial kludne lezite:)

silviklh

ahoj zonda,pravzee ja som to brala ako oslobodenie z tej podprdy,nemala som taky pocit napnutia koze vobec.
no tak su este vselijake otlacene,a ako som tu uz pisala,ked ma niekto napr.asymetriu bradaviek pred operaciou,bude ju mat aj po operacii.ja ju mam tiez.ale nie vyraznu.treba sa zahladiet,a bezne nebudem chodit hore bez nikde,takze...:) len povedal,ze si ho mam tak upravit v podprde aby sa divala dopredu viac,ale ked to je take hnusne tvrde neforemne :D
ale inak sa mi pacia,postupom casu sa mi budu este viac:)

zonda

silvii,

tak ako stichy, nebolelo ze? :-)
Takze tiez ako ja, stiahnute ruky? To teraz rozhybes rychlo, nebudes mat uz strach, ze si natrhnes tie "rezy".
No ale hovor, ake dojmy mas z prs? Spokojna? Ako vyzeraju? Popis slovne kym budu foto v galerke :-) co to napnutie koze, mas to tak ako ja? Alebo si sa citila ok bez tej podprdy?? Lebo sa som bola aj 4 tyzdne po opke este nesvoja bez podprsenky :-)

zonda

korki,
6 tyzdnov v pohode staci na to, aby si ich dala k sebe, aj do push-up alebo inej podprsenky ich uz v pohode ulozis. (dovtedy totiz prisposobujes podprsenku prsiam, no ale neboj, po 6 t. to ide aj naopak). Ale take celkove zmaknutie na dotyk trva viac, ja som 3,5 mesiaca po, su vyrazne maksie, no oproti kamoske co je rok po su este tvrde stale. :-)

silviklh

čaute čaute :-) tak pán doktor nás "sleduje"sa ma pýtal,kedy som si odlepila nos,lebo že nič tu nevidel písané že si niekto odlepil :) tak ak ste si pán doktor všimol tieto riadky,tak vás pozdravujem :) ste super.
no.tak som si ich videla dneska až až :D aj som si kupila podprsenku,kt.zacnem nosit po tych 3 tyzdnoch,že 31 eur :D :D
hneď pošlem fotky Livke, len som este dlzna korki,tak najprv jej.:)
korki,ty vies spravit s rukam itak,ze lietas?ciuz so msa pýtala..lebo mi povedal,ze mam precvicovat..tak ideme lietať :)) aleked mne to ozaj brani a ani vystrieť sa nemozem poriadne,ked som sa skusila,tak ma zatiahlo a pichlo v ľavom..

merynka

KORKI jan som mala zaklad a mala som ich ako kamene hroza ale teraz uz ich mam mäkke nie tolko ale skoro ako moje.neboj to je normalne