Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

korki, no supeer, tak už máš konečne prská, pekne vyzerajú, akurát k postave,ani malé,ani veľké, presne, ako mám aj ja.
Merynka, ty máš riadné prsiská, sú parádne, aký košík prosím ťa nosíš?

mimuska 85

silviklh vyzerala si v pohode,to keby si mna videla dva týždne po opke :-( aj ja som mala zle držanie tela,ale to prejde neboj :-) a ten nos som si všimla mas ho krásny :-) ja mam 30rokov a dve deti

silviklh

ja som sa citila hrozne,lebo v mikine stale musim chodit,lebo si nvm nic ine obliect :D ako taka otrhana.a este aj nenamalovana,lebo som isla potom na ocne k dr.Červeňovej.

silviklh

mimuska,ano so mspokojna,samozrejme,vsak ako vies sama,este su take tvrdsie,neforemne,take umele :D ale pekne su.len mam zle drzanie tela zase,ked so msa fotila,tak kukam,boze ten implos mi zvyraznil tu zlu bradavku,kt.mam trosku nizsie ,ale ja so mstal strasne krivo,na fotke som si to vsimla,takze to nieje az take zle.mam tendenciu zdvihat plecia,hlavne to prave a potom to vyzera,ze ju mam vyssie tu bradavku.
ja som bola inac aj na nose...paci lsa ti moj nos,ci ani nie :)ci si ho nevidela :D

silviklh

mimuska,tak to je sranda :) sedela si vedla mna skoro,len ja som bola medzi mamou a jej kamoskou(ta blizsie k tebe) hej?aby sme sa nepomylili :) lebo nikoho ineho ozaj neviem. som sa mohla opýtať,ci nejde dakto na kontrolu ráno dneska,ale ma to vobec nenapadlo,ale ty si tu asi ani nebola,ze? a teraz som si spatne pozerala,ty si davala implantaty a ides na modelaciu este?ci ako?
ved ty si ako prutik!a citam,ty mas manzela?n oneviem,kolko mas rokov,ale vyzerala si na dost mladooo :)