Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Korki,
pozor, pozor...ja nemyslim ze tvoje prsia su male, kdeze....ono to asi len tak sprosto vyznelo, ale to, ze asi kazdy ma predstavu ze 450 su uz bomby....no proste, nepovedala by som ze mas o 100 ml mensie napr. ako Barborka 10....len tolko, ale nie su vobec male....su akurat, ja som sa skor bala, ked si mi vtedy povedala ze 450...ze ake kozy ty budes mat...ja som vtedy zvazovala 280 ;) a kedze sme sa videli, nezdala si sa mi "mohutna" postavou, si vysoka, ale stihla...Tak som sa skor obavala, ake to bude, ale su super....a vyzeraju mensie nez 450,asi preto to kazdeho prekvapi ze nie su az take velke.
A to ze ich uz mate take pekne, foremne...tie moje boli rozkysnute...nechapem ani to ja som mala 75 A podprdu....islo mi ju roztrhnut a zdvihnut ju tak ako ty...nehrozi...a 6 tyzdnov non stop, moja.

No tie moje rany....vcera som si sa natierala mliekom a pozeram, zase trochu hnisu pri jazve...na druhom prsniku nez doteraz....ja uz neviem...ono je to asi aj koli problemom so stitnou zlazou, vlasy, nechty...tazko hojace sa rany....ja som repikovala, ale asi je lepsie mat tie ran na vzduchu....ale mne kazali tu podprdu 6 tt bez prestania....tak ja som dorepikovala a sup do podprdy zase....

Carmenka 11

Ja mam 168/52 kg, polytech, vysoky profil..obvod cez pred som mala asi 84 a po mam 89cm..na kontrole ma merali...
S tvojim zakladom budes mat krasne prsia, neviem sice aku mas postavu...ale ja mam dost utly hrudnik a aj ked sa mi uz zmensili v porovnani s tym ako vyzerali prve 2 tyzdne po operacii ( vtedy som hystercila, ze su obrovske) stale by som asi brala aj trosku mensie...ja neviem, ja som nechcela mat velke prsia..uz by som nesla do mensich v ml, ale asi by som si radsej vybrala stredny profil....to hovorim za seba...asi by boli take utlejsie pre mna...ale kazdopadne ani s tvojim zakladom nebudu tvoje neprirodzene velke....to sa nemusis bat, zalezi, ci chces sportovejsie, alebo zenskejsie prsia...ale neboj, budu krasne.

mimka775

Dakujem, trocha si ma upokojila, super, že to už máš za sebou, ja idem 31.5., takže na deň detí už budem krásna:-)))))

nia3688

mimka 775
ja som bola u dr. Hederu a je uplne v pohode :-), neboj aj sestricky su strasne fajn, po operacii bude najskor na pooperacnej izbe a tam budu stale pri tebe...

nia3688

mimka 775

ahoj, tak drzim ti palce, nech ti to dobre dopadne, ja som stvrty den po a prve dva tri dni su najhorsie....ked som sa zobudila po narkoze, tak som bola v soku, ze neviem dychat, ale na ten tlak si zvyknes, a viac menej ho vytvara ta vata a tlakovy obvaz, ktorym ti obviazu hrudnik, ked ti to daju po nejakych dvoch dnoch dole, tak sa ti ulavi. Nechcem ta plasit, je to individualne, ja som si myslela, ze to je strasne, ale sestricka mi vravela, ze to vraj este dobre zvladam, boli aj horsie....treba vydrzat....a co sa tyka tych implantatov, napr. ja mam 163cm, 52 kg a 320 ml, ale to preto, ze ja mam utly hrudnik, takze ty mas mozno inu kostrukciu tela a doktor ti preto chce dat viac

mimka775

Ahojte,

na konci mesiaca ma čaká opka, implantáty mi budú dávať pod sval, je to viac bolestivé ako pod žlazu? Mám 162cm, 55 kíl a doktor mi povedal, že to vidí na 400 ml, aby to vyzeralo dobre, vraj budem potrebovať podprsenku s hrubšími ramienkami....pod prsiami mám 78 cm, tak sa bojím, či to nebude príliš, aby mi neboli ťažké. Vraj sa ťažko dýcha po operácii, máte s tým skúsenosti? A bolí to veeelmi, je to horšie ako cisarák?

nia3688

pre Nelinka 27

tak beriem antibiotika, obcas tabletky od bolesti, probiotika a neviem ci by som zvladla este aj antihistaminika....nechcem sa prepchavat tabletkami, vsak mozno to vydrzim. Ja mam 320 ml a zaklad som nemala takmer ziadny. vysledkom su dvojky, take akurat do ruky a zatial som spokojna, i ked som si ich nemohla nejak detailnejsie pozriet, lebo mam zakaz dat si dole podprdu. A operovali ma na interklinik v ba, inak pristup uplne super...

Nelina27

carmennka, tak uz som to nasla v starsich prispevkoch, aj ja mam 169/54 kg a pod prsiami 75 cm takze miery uplne rovnake a aj tvar prs pred opkou mame velmi podobny, teda ty mas jedno prsko o trosku vacsie ale to sa ti tymi rozdielnymi implosmi dorovna, takze na vysledny efekt som potom velmi zvedava:-)

Nelina27

carmennka, zda sa mi ze mame fakt podobny zaklad, vidim u teba tiez asymetriu bradaviek, ja mam 1cm rozdiel vo vyske... takze to mi aj ostalo ale inak prska su super a cim dalej sa mi viac pacia, som rada ze som nedala mensie... no profil ani neviem aky mam, ja som to nechala na doktora a nepatrala som po tom, ale asi mam vysoky, tie moje implose som totiz nenasla v tabulkach siklienky.
prepac zabudla som, ku komu ides na opku? neviem ako je to s vyberanim, ak boli vkladane cez pazuchu, ale myslim ze lastella to ma tak, prve jej davali cez pazuchu a nove jej uz vkladali odspodu, ale s vyberanim sa ty netrap, to ta v dohladnej dobe necaka:-))) a drzim ti teda palce v piatok, nech sa vsetko super podari

carmennka11

Nelinka mne asi drbuška už, ved aj ty máš anatomy :-) tak sa teším potom, napíš ešte aký máš profil a prečo ti taký dal...a je pravda, že ked sa imploše vyberaju po čase, tak jedine pod prsom? akekolvek, aj gule, ktoré boli vkladane cez pazuchu?