Korki,
pozor, pozor...ja nemyslim ze tvoje prsia su male, kdeze....ono to asi len tak sprosto vyznelo, ale to, ze asi kazdy ma predstavu ze 450 su uz bomby....no proste, nepovedala by som ze mas o 100 ml mensie napr. ako Barborka 10....len tolko, ale nie su vobec male....su akurat, ja som sa skor bala, ked si mi vtedy povedala ze 450...ze ake kozy ty budes mat...ja som vtedy zvazovala 280 ;) a kedze sme sa videli, nezdala si sa mi "mohutna" postavou, si vysoka, ale stihla...Tak som sa skor obavala, ake to bude, ale su super....a vyzeraju mensie nez 450,asi preto to kazdeho prekvapi ze nie su az take velke.
A to ze ich uz mate take pekne, foremne...tie moje boli rozkysnute...nechapem ani to ja som mala 75 A podprdu....islo mi ju roztrhnut a zdvihnut ju tak ako ty...nehrozi...a 6 tyzdnov non stop, moja.
No tie moje rany....vcera som si sa natierala mliekom a pozeram, zase trochu hnisu pri jazve...na druhom prsniku nez doteraz....ja uz neviem...ono je to asi aj koli problemom so stitnou zlazou, vlasy, nechty...tazko hojace sa rany....ja som repikovala, ale asi je lepsie mat tie ran na vzduchu....ale mne kazali tu podprdu 6 tt bez prestania....tak ja som dorepikovala a sup do podprdy zase....
Carmenka 11
Ja mam 168/52 kg, polytech, vysoky profil..obvod cez pred som mala asi 84 a po mam 89cm..na kontrole ma merali...
S tvojim zakladom budes mat krasne prsia, neviem sice aku mas postavu...ale ja mam dost utly hrudnik a aj ked sa mi uz zmensili v porovnani s tym ako vyzerali prve 2 tyzdne po operacii ( vtedy som hystercila, ze su obrovske) stale by som asi brala aj trosku mensie...ja neviem, ja som nechcela mat velke prsia..uz by som nesla do mensich v ml, ale asi by som si radsej vybrala stredny profil....to hovorim za seba...asi by boli take utlejsie pre mna...ale kazdopadne ani s tvojim zakladom nebudu tvoje neprirodzene velke....to sa nemusis bat, zalezi, ci chces sportovejsie, alebo zenskejsie prsia...ale neboj, budu krasne.