Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

Nelina27 pozrela som tvoje a naozaj veelmi pekne prska :-) aj pred si mala podobne ako ja, len ja budem mat anatomy a rez pod prsom, snad to nebude velký rozdiel... prosím porad s tým profilom potom...

carmennka11

Nelina27 pozri ak máš čas moje foto pred v galerke a posud, či to nebude vela... a tiež ešte riešim ten profil, či vysoky či stredný, aký je v tom rozdiel, ked chcem čo najviac prirodzene? inak čaka ma to v piatok :-) diik :-)

Nelina27

ahoj nia, tak gratulujem, mas to najhorsie za sebou... vsetko co popisujes je normalne, vyskytne sa este aj daco ine ale bude to kazdym dnom uz lepsie:-) mna tiez treti den po opke tak svrbelo vsetko okolo podprdy, ze som si nasledne dva dni davala antihistaminika, potom sa mi ulavilo. Kde si bola operovana a kolko ml ti davali?

nia3688

ahojte baby, tak som treti den po operacii, az dnes mi vyberali dreny, bolelo to riadne, ale ked mi dali dole ten stahovaci obvaz a tu kopu vaty, tak sa mi viac ulavilo a lepsie dychalo. Inak mi je uz okrem slabych tlakov dobre, sama zvladnem toaletu aj chvilu sediet, je mi tak lepsie kvoli chrbatu. Ale teraz ma zacalo svrbiet vsetko okolo podprdy a trochu mi aj trpnu prsniky...je to v poho? mali ste to aj vy?

Nelina27

carmennka, ja mam tiez taku vysku ako ty a mam 370 ml, vobec nie su velke, pod prsiami mam 75 cm... mozno sa ti tieto tvoje navrhnute budu nakoniec aj malit:-)
katka, to mas teda recht s tou nasou krasnou Europou a tym kam to speje... na SK este cista robota ale cim dalej na zapad, cista hruza.... no ale tak pod na to aj ty, hop a bude baby:-))) ozaj a tvoj doktor ti co povedal na tie jazvy na poslednej kontrole? uz by asi nemali byt skarede a chrastave po takom case, nemal by ti doporucit nejaku protizapalovu mast alebo daco take?

adadka

Kočky prosím o radu

Som týždeň po opke a o týždeň mám dostať menštruáciu. Pred operáciou som vysadila ATK. Môžem si ju počnúc touto menštruáciou znova nasadiť?