Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

Katka33,
tvoje prsia sú podla mna krásne, presne také chcem aj ja, sú pre mňa predlohou... len ja už svoj akýtaký základ mám a tiež mam mať anatomy 275/325 kvoli asymetrii a bojím sa, veeelmi sa bojím, že to bude veľa... meriam len cca169cm..
prosím ťa, ty máš aký profil? stredný, či vysoký?
Dakujem za odpoved

korki

nela, dik. jasne, ked uz budu foremnejsie tak si pokupim a pofotim. samoska...

a mate s tedy pravdu. presne, na kazdej vynikne 400ml uplne inak.

a mne dr. hovoril, ze na jazvy je najlepsie nedavat nic a ze uz vobec nie ziadny repik, ci harmancek. proste nic...
a viem, ze katka ich tusim repikovala, ci??? tak mozno aj preto s tym ma stale problem. neviem, mozno sa mylim...

Tedy

katka33,
tebe prsia preto presahovali po stranach,lebo zaklad mas inaksi ako korki,ty si ich mala velmi od seba,kdezto korki ich ma vedla seba,blizko hrudnej kosti,preto sa ti to tak zda:)
a este stale mas problemy s tymi jazvami? keby si skusila kremik s vitaminom E a s Aloa Vera,cely krem je organicky,nam to doporucil doktor a naozaj sa to pekne prirodzene hoji...

Nela111

katka33
Myslim, ze tebe preto pretrcali prska do stran, lebo si utla. Kdezto Korki ma inu stavbu tela. Zalezi aj od sirky hrudnika, velkosti prsneho svalu atd.

Nela111

korki
Gratulujem k prskam, kukla som fotecky. Mozes byt uplne spokojna. Je to obrovsky rozdiel pred a po! Mne sa tvoje prska rozhodne nezdaju male. A je uplna pravda, ze z nicoho ti predsa nemoze urobit patky, ze ti dal maximum co mohol. Som zvedava aku velkost podprdy budes kupovat. Ale uz ta vidim ako si budes uzivat vystrihy! xixixi A neboj, este zmaknu, ako hovoria baby. Potom supni aj nejake fotky v podprdach, ked pokupis nove.. :)))) No a super, ze aj manzel sa z nich vytesuje...!

korki

katka, si ma pobavila. hlavne teda ty, co nemas deticky. ale verim, ze ta to presvedcilo a uz ked si prezila prska, tak dva, ci tri porody uz budu pre teba malina... ci???

a dakujem... inak ja nechapem, preco sa vam moje zdaju male a mne sa zdaju velke. ale hovorim, to je aj tymi fotkami, ako to je fotene. keby vam odfotim len prsia, tak by sa ani nezmestili na obrazovku, xixi.... ale ja som velka zena, takze na mne sa ako celok stracaju, ale mne to takto uplne staci. a dufam, ze aj vzdy bude...

katka33

Merynka,
Intimissimi...ale oni maju vzdy len aktualnu sezonu, tak ju uz asi nenajdes, ja som ju kupila asi v letnej minuleho roku...vtedy som este prsia nemala, ale hrozne sa mi pacila, na ich modelke vyzerala este krajsie.
Ale skus, mozno niekde v outletoch...je to z kolekcie classic comfort.