Zdravim baby,
Korki, Merynka,
mate ich pekne, len na rychlo som ich nakukla, ale super.
Ja ke si to porovnam smojimi...po 2 tt...
ale jedno nechapem, Korki, ty mas 450...ja 320 a na tebe tych 450 nie je vobec vela (ja som ich mala 2 tt po opke skoro raz take ako ich mas teraz ty) a tebe vobec nepresahuju ani trup po stranach....ja som ich mala do pol chrbta...ja som si 2 tt nedala ani ruky k telu, lebo mi tam zavadzali prsia...ja neviem, mne sa zda ze to vkladanie pazuchov je asi menej agresivne, lebo vsetky co mate pazuchov ste tak kratko po opke fit....
A tie jazvy?
Vy ich mate kraasne ....ja sa mozem stazovat, lebo poslede chrasty mi odpadli mi tyzden a potom to zase zacaalo hnisat a doteraz su bordovo-modre, na tej mojej bielej kozi tak viditelne, ako keby som si ich nakreslila fixkou...tak ze ja som tu Jorffey de Peirac...vy ich mate naozaj krasne.
Inak baby, len tak okrajovo...na tych potulkach Europou....som trosku zdesena, kam to spejeme....baby, majte co najviac deti, lebo nas europnov nejak zo vsadial len ubuda a vsade je vidno len ....teraz sa nechcem nikoho dotknut...nejdem menovat tie narodnosti... krasna je ta nasa europa ale kolko havede sme si do nej pustili a aky sme k nim tolerantni....a to hovorim ja co som pol zivota prezila po celom svete, v multy-etnickom prostredi a moj manzel nie je slovenskej narodnosti, ale do riti ked je na Slovensku, je halusky a pije slovenske pivo a snazi sa hovorit kolko moze po slovensky, potom ides po nasej krasnej europe a nechapes, preco je v kazdom meste China town, smrad ako v Marakeshi z vonnych tyciniek a na kazdej fotke mas ciernu zahalenu zenu s 5timi deckami...desat rokov zijucu v tom state a nevie ani ceknut inak ako v jej rodnom jazyku...
Tak ak nahodou neviete co dnes vecer robit....co takto kontribucia na zachranu europskej populacie?