Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

ta zapcha u mna pretrvava.....ani lieky neberiem..musim ist kupit cipky..uz som vypila tolko cmarov a kde co...ale nic....som ako zabetonovana:-((

ZUZANA1407

zuleko

pisala som mail....ano som spokojna..prsia uz som poslala do galerky...ale este tam niesu...som stastna ze sa mi uskutocnil 5 rocny se:-DDD....A chirmed,super klinika:-)))aj Dr.Magdo

nia3688

zuzana 1407

Ahoj Zuzka, ja som mala podobny problem, ani stvrty den od opky som sa nemohla to...ale uz druhy den som tabletky proti bolesti od lekara vymenila za novalgin, lebo mi sposobovali zapchu. Dala som si taku kocku na prehnanie, dostanes hoc co v lekarni na to a pomohlo mi to :-)

ZUZANA1407

aj ja mam stastie,ze sa nepotim..lebo inac neviem neviem....vravel mi sice ze po 10dnoch mozem ale nenamocit ranu....ale ked nemusim tak pockat az po stehoch..nic neriskujem.tak cakam az do 23 maja:-(boze....len aby neboli horucavy.-DDD

silviklh

ZUZANA,komplet cela sa budes moct osprchovať až po vybratí štichov..ja už som sa...ale nepotim sa dako,cize vsetko ok :)

korki,nie nic nemasirujem,este to nemame robit,mne nic nehovoril...?

ZUZANA1407

ja som s tych dychanim velky problem nemala.......baby dnes som poslal foto tak ....cakam....joj.uz aby som sa zbavila tej podpry...a ozaj..kedy ste sa prvykrat sprchovali komplet cele?????ja pouzivam len mokre obrusky:-((

korki

maminka, to s tym dychanim som ja mala len par hodin po opke, ale potom uz vobec, takze nechapem, co to mas. a preco tak dlho. no urcite sa treba popytat doktora, ci je to normalne a do akej doby asi...

korki

ahojte

zuzanka, super to zvladas...
si4si a timuska aj vy... parada... do leta budeme uz hotove prsatice...

silviklh, nenatieram. ale medzi prsiami mam stale vyhadzane, take pupaciky male cervene, take ako aj na fotke. tak stale sa mi to tam drzi. tak to trosku liehujem, vysusam, ale stale to tam je... neviem, co by som si na to mohla dat.
a ty masirujes? alebo mastis, a cim???

inak pomaly ale velmi pomaly uz makknu...

uz ani neviem, ze som bola na nejake operacii.

ale uz by som chcela zacat trosku cvicit, ale moj muz stale, ze namam vymyslat. ale mne by sa uz dalo... ved len tak doma, posilnovacky na nohy.
tak musim potajomky. lebo do leta bude zo mna rozkysnuta prsatica. a tie 450 sa na mne uz uplne stratia...

maminka81

ahojte babenky, chcem sa spýtať, kedysi su nejaka kočka pisala že ma tiež dýchanie sťažene ap...ja som 8 den po..ako bolesti na prsiach nemam ale s dýchaním mám problemý, stále sa nviem dodýchnut, akoby som mala malo kyslika...fakt je to blbé...aj ten pás som si uvolnila ale citim sa fakt blbo s tým dýchanim ako kapor na suchu...