Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

timuska

ved ty si taky nezmarcek :))) ved to aj sestricka hovorila s dokturkom ze take duo bacardi ake sme boli my tam este nemali a dlho ani mat nebudu :))))

baby a naozaj ako pisala aj timuska bolest je u kazdeho individualna. Ja som napriklad nemala ziadne bolesti po opke aj dychanie bolo v poriadku (ziaden kamion na hrudi som necitila ) a uz stvrty den po opke som soferovala. Vcera na kontrole som si ich prvy krat videla a su uz teraz nadherne. Zlate Marsalove rucicky a touto cestou ho pozdravujem a dakujem za krasnu pracicku :)))

timuska

ahojte fakt tu ostalo akosi mrtvo :) Mne dr. kázal natierať sa repíkom a ak zostane pokožka potom suchá tak aj krémom.
A tie bolesti fakt záleží ako to žena zvláda ja na to čo ma plašili aká bude moja rekonvalescencia dlhšia ako keby mám en inploše ale ked to tak čítam tak to zvládam v pohode som 6 deň po opke a už zdvihnem aj ruku a nebolí to :)))
Zuzana strhával to teda pomali ale štípalo to a najmä keď mi to potom ponatieral benzénom :)

ZUZANA1407

mimka775

ja sommala pred opkou pod prsiami daco kolo 78-80...a dali mi 420okruhle..a nie su vobec velke.....a postavu mam 165/58kg....tiez som sa bala ze budu velke ale su akurat ku mne...som sice iba 10 dni po opke..ale su naozaj uz teraz pekne...a tie bolesti su u kazdej ine...ja napriklad na druhy den som doma vysavala lebo ma nic nebolelo aj som davala prat....pobolievalo ma hlavne ked som rano vstavala..cela stuhnuta..ale nieje to taka velka bolest aspon u mna nebola....ani ma to velmi netlacilo a ani odriny velmi neboli..takze super..keby som mala ist este raz tak idem ---a a ni raz som si nepovedala ze banujem..ani 3 hodiny po operacii:-DDD

ZUZANA1407

KELI: e.uhrinova@gmail.com>..............na tuto adresu posli foto pred operaciou a ona ti posle hesla k albumom....

maria1113

keli, musíš poslať svoje foto prs a svoj nick na e.uhrinova@gmail.com a potom dostaneš prístup do galérky.

ZUZANA1407

timuska.

strhol tie naplaste rychlo na sucho..trosku zabolelo...ale to uz je nic....uz sa tesim ked si pojdem kupit novu podprdu.......