Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

Katka33, ked budeš mať čas pozri moje fotky pred v galerke a urobíš si predstavu či nebude tých 275/325 vela, vážim 54kg/169cm (pribrala som 4kila ako mam po škole a po tých stresoch, tak sa mi aj prsia trošku zväčšila, tak teraz mam take 1-2ky...už zajtra ma to čaká, tak už maximálne stresujem :-) snad sa budem usmievať aj potom...
potom pošlem fotky :-)

timuska

taaaak baby idem sa pochváliť dnes om si prsia videla prvýkrát moc nebolo na čo pozerať vzhľadom na to že som mala robenú aj tú modeláciu ale vyzeraú pekne veľké a hlavne plne a stojace :)))
Bála som sa toho odlepovania leukoplastu ale dalo sa to vydržať až na to že potom to potieral benzénom a to veru štípalo....
Milo ma doktúrek prekvapil pretože som čakala jazvy v tvare kotvy ale mám len ako to niektoré baby nazývajú lzatko vlastne okolo bradavky a dolu pod prsko. Musia sa usadiť a o týždeň ak bude všetko dobre pôjdu preč štichy :)))

adadka

Zuzana tak fajn,

ja sob bola na opke den po tebe a na kontrolu idem az v stredu. Zatial som celá poprelepovaná.

Takže už nosíš iba tú retro podprdu?

timuska

zuzana
a keď ťa odlepovala aj to niečím ponatieral alebo nasucho strhol? Ja idem dnes poobede aj so si4si a mám ztoho normálne strach lebo mám komplet elé prsia poprelepované a neviem si predstaviť že mi to strhne veď sa zbláznim. Tak držte nám palčeky a ozvem sa ako vyzerajú.

ZUZANA1407

ahojte.ja som bola vcera na prvej kontroli od operacii,,,,mam ich vraj velmi pekne..ziadna modrinka..nic...nic neboli.super....jediny lavy prsnik je este opuchnuty....nebanujem ze som sa na to dala.....drzim vsetkym palce co rozmyslaju ci ist alebo nie.....mna toto forum posunulo dopredu...a som stastna.....

silviklh

mimka775 je to ako u koho,ja so msa už hneĎ po operácii mohla zhlboka nadýchnuť,mna nic netlacilo,netazilo a tiez so mbola stiahnutá..takže,u teba to moze byt tiez tak.
a pozor baby,na rany nie repík!!!a keĎ už,tak iba trošku,a nie máčať dlho ním,len trošku a hlavne treba riadne vysušiť a potom zase dať podprdu,alebo prelepiť!!!