Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

barbora10,vies co si mi posielala link na to tricko nike s podprsenkou,ty mas aku velkost?ja vobec neviem,ake si mam asi vybrat.pred opkou by to bolo urcite to najmensie,co tam maju,ale teraz neviem. :)

silviklh

lastella,ako sa mas?uz naplno pracujes??
dnes idem do ZV a pojdem kuknut,ci byvas tam,kde si myslim :) a potom dakedy v juni by som prisla k tebe ako zakaznicka :) to sa potom dohodneme.

arri

zuleko
do galerky mozes poslat aj foto po, a ked budes mat od doktora aj foto pred mozes doplnit. Niektore baby v galerke tiez nemaju foto pred, takze to vobec nieje problem ;-)

ZUZANA1407

zuleko

ma tam len starsie zenske..tak len robia,ze vav....ale kto k nam pride ta len ukazuje...uz som na neho kricala:-D

ZUZANA1407

zuleko

dakujem.....moj manzel kazdy vecer pred spanim na nich pozera a kruti s hlavou,ze neveri,ze ja ich mam,ze su moje:-DDDma ich v mobile a v robote na nich čumi..haha,,uchyl...:-DDD

Zuleko

Zuzi
Ja v galérke niesom lebo nemám foto pred,musím vypítať od doktora keď pojdem na kontrolu a podávam tam aj svoje fotky potom:-)))ale tie čo si mi poslala na mail SUPER:-)