Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Florida,asi z tadiaľto z fóra nie.držím Ti palce!!jedine čo viem,ide v utorok konečne PESPRA,takže jej držme palce!!!

silviklh

nia3688
citala som tvoj dennik,to su iní debily tam,ani nereaguj...zavidia...ak to pisu zeny...a chlapi maju neviem aky problem...hlavne tí,čo silikonovy prsnik v zivote nedrzali ale idu tu daco hovorit...

silviklh

Barborka ďakujem :)
ja som si teraz skusala zase normalnu podprdu,co budem nosit o taky ten tyzden cez den (ale nie kazdy) a su strasne velke,to nie je nezvyk,naozaj.vacsie by som uz nechcela.som rada,ze som zostala pri tych 350 a aj 300,325 by bolo este dobré.ved to vyzeram akoby som mala riadnu push upku (asi,nikdy som nemala) a pritom mam nevystuzenu podprsenku :D velke su aj úplne nahé.uz len cakam,kedy sa budu spravat a pohybovat jak moje.lebo hybnem rukou,a prso stojí,hahaha :D :D

barbora10

dievcata idem popozerat aj vas ostatne,vecer sa vyjadrim,lebo uz mi maly povedal,ze sa mam laskavo postavit od PC a ist s nim von!

barbora10

silvik

prsia mas naozaj krasne!!!

to tricko mam XS,ale je naozaj na prsiach velmi na tesno,ale o to mne slo,lebo pri cviceni potrebujem,aby prsia co najmenej skakali!!!mne je XS len tak-tak,tak skus v obchode najprv vyskusat...