Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

ahojte baby..som 12 dni po operacii a uz mozem spat na boku..ale len na pravom..nic ma neboli...ale neviem ci to nieje skoro..ci sa nemoze daco posunut....neviete mi poradit???ci radsej spat stale na chcrbate????

nia3688

silvikhl

ahoj, no mam sa celkom fajn, az na to, ze odvcera mam zvysenu teplotu, ale rany mi nemokvaju, ani ma to uz tak neboli, tak neviem z coho...antibiotika som dobrala v piatok, tak neviem ci mam volat radsej doktorovi, alebo co :-(
a ty sa mas ako? este stale lezis len na chrbte?

kobra17

Zuzana1407
No ja som sa začala tuším na bok točiť nejako mesiac,5t. po op.Ale to ucítiš kedy môžeš.Ja som skúšala skôr,ale keď som sa otočila,tak tie prsia ma akoby ťahali a bolo to nepríjemné,tak som sa radšej otočila zasa na chrbát.Mne bolo až do plaču,že som musela byť na chrbte.Neviem tak spať,snívajú sa mi samé horory.Tak asi tak...

ZUZANA1407

DAKUJEM :-))))))PO AKOM CASE SA DA SPAT UZ NA BOKU????A PO AKOM CASE PRSIA ZMäKNU????UZ CHCEM SPAT NA BOKU:-(((

kobra17

Silviklh,Barbora10,Anela59,MartinaLO,Tessy111,Luxury,Zuzana1407

Dúfam,že som na niektorú nezabudla,ale dámy:

SÁNKA DOLU ŠÉFE!!!!!!!!!!!

Máte ich parááááádne,všetky sú super,môžete byť pyšnéééé!!!!!

Ja sa budem fotiť v utorok,to budem 8t.po op.,ale ani z ďaleka nie sú také peknučké ako vaše.Takže závisť,ale v dobrom....

lastella

Ahoj silvik, ja sem nestiham chodit len obcas kuknem na nove foto. V praci dohanam zameskane a bola som aj zo synom v tej nemocnici. Kukla som tvoje foto aj korki a môzete byt spokojne :). Dnes dam aj ja. Uz fungujete normalne? Mne uz ani nepride, ze som bola na OP. Do kedy si mame prelepovat tie jazvy? Ja uz mozem nosit normalnu podprdu a ist aj do fitka. To ma tesi lebo som pribrala co to.

bianca003

Silviklh, barbora10, anela59, MartinaLO, Tessy111, Luxury a Zuzana1407

ja som unesená..... Krása uplne prirodzene prsia krásne .... už sa teším na svoje :))

silvik-krásne a podla mna su aj dost velké
akurát k postave ,,aj noštek ti pekne spravil

barbora 10-tebe tu jazvu absolutne nevidno:-)

maria1113

ahojte baby, všetky máte super prsia. Silviklh, tvojich fotiek som sa nemohla dočkať, práve som prišla zo Žiaru a pozerám, že livka pridala nové foto. No super ich máš a aj noštek. Musíš byť spokojná.